Спорт

Франківчанка виграла всеукраїнський тенісний турнір

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Івано-франківська тенісистка, вихованка SC “AliaS” Вікторія Гоголь повернулась зі Львова з перемогою у Всеукраїнському тенісному турнірі першої категорії “Galychyna Open”, пише sport.if.ua

image1(1)[1]

Вікторія впевнено пройшла два перших кола турніру, перемігши з однаковим рахунком 6:1 та 6:0 – спочатку Марту Тинну зі Львова, а потім Олександру Дудчак з Чернівців. У півфіналі франківчанка зустрілася з другою сіяною – Анною Самойловою з Ужгорода. Рівне суперництво було лише в першому сеті: Гоголь програвала 5:2, але зрівняла рахунок і перемогла 7:5. У другому сеті франківчанка віддала лише один гейм і оформила вихід у фінал.

Фінал виявився дуже цікавим. Анна Нападій добре налаштувалася на матч, і їй вдалось відібрати перших два гейми. Матч проходив за рівного рахунку: дівчата дійшли до тай брейку, в якому Вікторія перемогла 7:2, а другий сет залишився за Вікою 6:1.

Впевнена і яскрава гра Вікторії дозволили їй також дійти до півфіналу у парі. Разом з одеситкою Сазонтовою вона поступилася у тай брейку парі Товпаш/Нападій з рахунком 7:5; 7:6.

Ще одна вихованка SC “AliaS” Юлія Плисак дійшла до півфіналу гри у парі. Разом із львів’янкою Євстахевич поступилася парі Самойлова/Бобаль – 6:4; 6:3.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.