Спорт

Франківчанка Діана Жолобайло представить Україну на чемпіонаті Європи з тхеквондо (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Днями в Одесі відбувся перший чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед ветеранів, а також чемпіонат України серед юніорів. Тренер ДЮСШ №3 Ігор Йосипів виграв змагання серед досвідчених спорстменів, а його вихованка Діана Жолобайло стала найкращою серед юніорів.

Івано-франківську команду ветеранів представляли тренер ДЮСШ №3 Ігор Йосипів та тренер ШВСМ Олександр Корсак, а юніорів – дев’ять спортсменів, з яких п’ятеро – вихованці ДЮСШ №3, а четверо – з ШВСМ, інформує sport.if.ua


Подвійне золото здобув тренер-викладач ДЮСШ №3 Ігор Йосипів у категорії -80 кг, ставши чемпіоном України серед ветеранів. У свою чергу його вихованці Діані Жолобайло не було рівних у ваговій категорії -42 кг. Зазначимо, що юна тхеквондистка піднімається на найвищу сходинку п’єдесталу вже два роки поспіль.

Здобувши “золото” чемпіонату України, Діана виборола право представляти нашу країну на чемпіонаті Європи з тхеквондо ВТФ, який пройде в жовтні у латвійському Даугавпілсі.

Окрім того, золото здобув вихованець Олександра Корсака та Сергія Скапровського з ШВСМ Євген Сайгаков.

Наразі івано-франківські тхеквондисти готуються до наступного старту – чемпіонату України серед молоді, який відбудеться у Львові 11-13 вересня.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.