Спорт

Фінал їде до Франківська

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На вихідних в Івано-Франківську відбудуться два матчі фінальної серії плей-офф футзальної Екстра-ліги. «Ураган» прийматиме харківський «Локомотив».

Після того, як у півфінальній серії «Ураган» за три матчі пройшов луганський «ЛТК», іванофранківцям треба було вирушати на початок фінального протистояння до Харкова. Перша гра у суботу, 1 червня, була як поганий сон — франківці пропустили п’ять сухих м’ячів.

Після такого старту «Ураган» переборов і себе, і суперника. Програючи по ходу другої зустрічі 3:1, франківці зуміли врятувати гру. Відзначилися молоді вихованці ураганівської ДЮСШ Петро Шотурма (два голи) й Тарас Королишин. За рахунку 3:3 команди почали серію пенальті. У цій лотереї більше пощастило «Урагану» – 2:3.

Рахунок у протистоянні — 1:1. Тепер фінальна серія переїжджає до Івано-Франківська. Матчі відбудуться у суботу та неділю, 8-9 червня. Обидва почнуться о 15:00.

Варто нагадати, що перший плей-офф в українському футзалі у 2011 році став для «Урагану» дуже вдалим. Тоді після фінальної серії з «Енергією» наша команда вперше у своїй історії стала чемпіоном України. Нині є непогані шанси повторити успіх.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.