Спорт

Екс-наставник «Урагану» Іван Скіцко очолив найкращу аматорську команду Франківщини

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Екс-тренер «Урагану» Іван Скіцко днями очолив найкращу аматорську команду Прикарпаття – «Візу-Вторму», яка виступає одразу у кількох змаганнях. Напередодні Скіцко вже встиг напередодні дебютувати на новій посаді у півфінальному матчі Кубку Івано-Франківської області, в якому «Віза-Вторма» обіграла «ТрейдЗахідБуд» з рахунком 2:0 і стала другим фіналістом турніру.

Перед новим наставником «мануфактурників» поставлені завдання перемогти у чемпіонаті та Кубку Івано-Франківської області, а також гідно виступити у Всеукраїнському фіналі Аматорської футзальної ліги України та у фінальній частині чемпіонату України серед команд Другої ліги. Свого часу Іван Скіцко вже співпрацював з «Візою»: два попередні роки він був тренером-консультантом – як на обласному рівні, так і під час минулорічного дебюту прикарпатської команди на Всеукраїнському фіналі АФЛУ, де іванофранківці здобули малі золоті медалі, ставши переможцями Першої ліги фіналу.

Тож для Івана Скіцка «Віза-Вторма» – не нова команда. На посаді головного тренера «мануфактурників» 41-річний спеціаліст змінив граючого наставника Олега Веприка, який після повторної кубкової гри 1/8 фіналу з «Титан-Зорею» (1:6), наразі завершив свою футзальну кар’єру і продовжить свої виступи за футбольний «Тепловик-Прикарпаття», що виступає у Другій лізі ПФЛ.

Нагадаємо, що перед тим, як очолити «Візу-Вторму», Іван Скіцко був головним тренером «Урагану-2» (2012-14 рр), після чого у червні 2014 року став біля керма основної команди. Після нещодавнього суботнього фіаско від львівської «Енергії» (1:7) та вильоту з  Кубку України на стадії 1/8 фіналу Скіцко подав у відставку з поста наставника «драконів».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.