Спорт

Ефективність пробіжок разом із якісними кросівками

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Користь здорового способу життя загальновідома й ось уже довгі роки не підлягає сумнівам. Людина, коли вирішує обрати шлях ЗОЖника, відмовляється від шкідливих звичок, починає правильно харчуватися і бігати. Бо біг дуже корисний, що вже давно доведено. Це не тільки чудовий засіб позбутися зайвих кілограмів, а й допомога в управлінні стресом та подоланні тривожності. Бігуни краще сплять, а регулярні пробіжки рекомендовані при порушеннях сну.
Невід’ємним атрибутом пробіжок є кросівки, не правильний вибір яких може зашкодити вашому здоров’ю.

Якими повинні бути бігові кросівки?

Спортивний одяг та взуття продаються у відповідних магазинах. Бо тільки там вам запропонують якісний товар, що буде кардинально відрізнятися від звичайного. Є основні параметри при виборі кросівок:

  • протектор;
  • матеріал;
  • амортизатори;
  • вага.

Підошву необхідно обирати в залежності від місця тренувань. Якщо це міські умови асфальтованим покриттям, тоді вона має бути з мінімальними борозенками, щоб запобігти ковзанню.
Матеріал виготовлення обирають сітчастий для забезпечення вентиляції в теплий період. Прекрасно підходять для стадіонів та спортзалів.
Бігати по бездоріжній чи нерівній дорозі може стати небезпечним у неправильному взутті. Тому воно має володіти наступними характеристиками:

  • жорсткою колодкою;
  • фіксатором голеностопа;
  • щільним посиленим верхом;
  • високим протектором.

Деякі моделі мають захисний бар’єр від бруду і пилу. Виробники радять звернути особливу увагу на спеціальні пари з високим підйомом. Для тих, в кого саме така стопа, треба додаткова супінація і медійна підтримка. А для її стабілізації необхідно туго шнуруватися. Для людей з плоскостопістю моделі розробляються хорошою амортизацією і м’якими.
Бігові кросівки від Decathlon – комфортні та стильні

Звичайно, якість продукту найважливіше, але покупець одразу зверне увагу на зовнішній вигляд. Дизайнерські кросівки налаштують на тренування і зможуть сказати про смак власника. Фірма є розробником бігового взуття для всіх за вигідною ціною.

Поєднання вартості та якості буде оцінене і досвідченими спортсменами, і новачками.В Інтернет-магазині великий асортимент, де ви ознайомитеся з детальними параметрами й можете придбати вподобану пару. Це примірники для пробіжок чи занять з легкої атлетики. Компанія обіцяє якнайшвидше доставити замовлення. Декатлон пропонує якісну продукцію, і надає гарантію від двох років. Якщо товар вам не підійшов, ви маєте змогу повернути його протягом року.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.