Спорт

«Динамо» — «Янг Бойз». Що говорить статистика про сьогоднішній матч

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 26 липня, київське «Динамо» стартує в головному клубному турнірі Європи вже у 35-й раз.

На НСК «Олімпійський», який через 10 місяців прийме фінал Ліги Чемпіонів УЄФА, «Динамо» у першому матчі третього раунду турніру зустрінеться зі швейцарським «Янг Бойз» (Берн).

На офіційному рівні команди гратимуть вперше. Але 23 січня 2012 року вони вже зустрічалися у рамках міжсезонного турніру в Іспаніі. Тоді непросту перемогу в серії пенальті здобули кияни, а основний час завершився з рахунком 2:2.

Щодо статистики гри «Динамо» в єврокубках із суперниками зі Швейцарії, то на рахунку киян чотири перемоги, дві нічиї та дві поразки. Вдома «динамівці» не програвали — дві перемоги, дві нічиї.

Минулого сезону, на цій же стадії розіграшу Ліги Чемпіонів, «Янг Бойз» вибив із турніру донецький «Шахтар». Спершу клуб поступився у Львові – 0:2, а вдома переміг донеччан у серії післяматчевих пенальті — 4:2 (основний і додатковий час завершилися з рахунком 2:0 на користь швейцарців).

Минулими вихідними команди грали у чемпіонатах своїх країн. «Динамо» перемогло донецький «Шахтар» — 1:0, а «Янг Бойз» — «Базель» — 2:0.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом у сьогоднішньому матчі є господарі поля. Коефіцієнт на перемогу «Динамо» коливається від 1,45 до 1,52. На нічийний результат – 4-4,25, на перемогу швейцарців — 6-6,5.

Обслуговуватимуть матч арбітри зі Швеції на чолі з Андреасом Екбергом. Йому асистуватимуть Мехмет Калум і Стефан Халлберг, четвертий арбітр – Крістофер Карлссон.

Транслюватимуть матч на телеканалі 2+2, початок о 19:30.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.