Спорт

Двоє прикарпатців потрапили до складу Олімпійської збірної України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У середу, 7 липня, виконком Національного олімпійського комітету України за поданням національних федерацій та згідно з міжнародною й національною системою відбору затвердив поіменний склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020.

Як повідомляють на сайті НОК, Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах), пише Репортер.

Наші спортсмени виступатимуть у бадмінтоні, боксі, боротьбі вільній (та жіночій) греко-римській, важкій атлетиці, велоспорті (шосе, трек, маунтинбайк), веслуванні академічному, веслуванні на байдарках і каное (веслувальному слаломі), гімнастиці спортивній, гімнастиці художній, дзюдо, карате, кінному спорті, легкій атлетиці, плаванні, плаванні артистичному, стрільбі з лука, стрільбі кульовій, стрибках у воду, стрибках на батуті, сучасному п’ятиборстві, тенісі, тенісі настільному, триатлоні та фехтуванні.

Прикарпаття у складі збірної представить тільки двоє спортсменів. Мова йде про скороходку Ганну Шевчук з Калуша та метальника молота Михайла Гаврилюка з Делятина.

Скороходка Ганна Шевчук з Калуша здобула олімпійську ліцензію

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.