Спорт

Дві спортсменки з Івано-Франківська стали чемпіонками Європи з боксу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 21 по 30 липня в румунському місті Плоєшті проходив чемпіонат Європи з боксу. Два золота на турнірі вибороли дівчата з Івано-Франківська. Чемпіонками Європи стали Марія Мандзюк і Надія Ребрик, повідомили в обласній федерації боксу.

Дві спортсменки з Івано-Франківська стали чемпіонками Європи з боксу

Вихованка Івано-Франківської ОДЮСШ Марія Мандзюк виборола перше місце у ваговій категорії до 54 кг. На шляху до золота вона перемогла бійчинь з Туреччини, Угорщини, Польщі та Румунії. Тренують Марію Василь Кондрат і Антон Коссе.

Читайте: Коломиянка Віталія Филипів здобула три медалі на чемпіонаті Європи з важкої атлетики

Спортсменки з Івано-Франківська стали чемпіонками Європи з боксу

Крім того, Марію Мандзюк визнали найкращою спортсменкою чемпіонату Європи!

Франківчанка Надія Ребрик перемогла у вазі до 80 кг. На шляху до верхньої сходинки п’єдесталу вона здолала спортсменок з Румунії та Туреччини. Тренер боксерки – Олег Коропецький.

Надія Ребрик присвятила перемогу на чемпіонаті своєму першому тренеру – Віталію Мерінову, який віддав життя в бою за волю України. Про це повідомив колишній президент Федерації боксу України Володимир Продивус.

Присвятити свою перемогу пам’яті свого першого тренера – високий жест поваги та співчуття, – написав Продивус. – Перший тренер, це людина, яка допомогає зробити перші кроки до великих досягнень і назавжди залишається в пам’яті спортсмена.

Читайте: Вони загинули за Україну. Старший солдат Віталій Мерінов

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.