Спорт

Дві франківські команди перемогли у дитячо-юнацькій лізі (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Минулих вихідних відбулись матчі другого туру чемпіонату ДЮФЛ України серед команд вищої та першої ліги.

У вищій лізі, в якій виступає єдиний представник Франківщини, команда СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-17) перемогла ровесників із чернівецької «Буковини».

Забитими м’ячами відзначились Андрій Хома та Владислав Чиж. Друга поспіль перемога підопічних Ігора Мельничука дозволила франківціям очолити турнірну таблицю серед команд 2001 року народження.

Три інші команди СДЮСШОР «Прикарпаття» зазнали поразок. Команда (U-15)  поступилась чернівчанам -1:4, а команди (U-15) та (U-17) у Львові – УФК «Карпатам», відповідно – 1:2 та 0:3.

Свою першу перемогу, у дебютному для себе турнірі серед команд першої ліги ДЮФЛ України, здобули юні футболісти НФК «Ураган». Команда (U-17), яку тренерує Володимир Салій, перемогла ровесників із львівського «Опору» – 3:0. На жаль, повторити успіх «старших» колег, молодші футболісти НФК «Ураган» не змогли, поступившись львів’янам з рахунком – 0:2.

Перемігши львівську «Покрову» із рахунком – 2:0, команда ФК «Калуш» (U-17) очолила турнірну таблицю у 4 групі першої ліги. Друга  команда калушан (U-15) поступилась «Покрові» з рахунком – 0:4.

Івано-Франківський « Тепловик- ДЮСШ-3» у двох матчах із ДЮФК «Ніка-05» зіграв дві нічиї – 0:0 та 1:1.

Наступних вихідних відбудуться матчі третього туру. Дві команди СДЮСШОР «Прикарпаття» – (U-16) та (U-14) – в Івано-Франківську прийматимуть чернівецьку «Буковину». Дві інші команди школи «Прикарпаття» (U-17) та (U-15) у Львові зіграють з УФК «Карпати».

НФК «Ураган» свої матчі проведе у Ковелі з «Ковель-Волинь», «Тепловик-Дюсш-3» зіграє на Закарпатті із «УРДЮСШ-ДЮШФ», а калушани – з ФК «Опір» у Львові.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.