Спорт

Донецький «Шахтар» зустрінеться з іспанською «Севільєю»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На стадіоні ««Рамон Санчес Пісхуан», донецький «Шахтар»  спробує перемогти місцеву «Севілью», що наразі є діючим володарем Кубку Ліги Європи. Відзначимо, що для «гірників» лише перемога, або результативна нічия з рахунком 3:3 та більше, відкриває їм дорогу до фіналу Кубку Ліги Європи, який відбудеться в швейцарському Базелі 18 травня.

перший матч

Підопічні Унаї Емері, який двічі поспіль приводив іспанців до перемоги в Кубку Європи,   минуло четверга, повезли зі Львова,  результативну нічию – 2:2. Це надає «Севільї»  певну перевагу напередодні зустрічі-відповіді сьогодні.

З огляду на сьогоднішній матч,  який є на даний час  одним із головних  в сезоні  як для української,  так андалусійської команди, оскільки в своїх чемпіонатах обидві команди вже втратили будь-які шанси здобути чемпіонські звання своїх країн. А ось успіх в Кубку Ліги Європи може перекрити невдачі в національних змаганнях поточного сезону

Також слід відзначити, шо обидві команди зустрічались на євроарені – тричі.   2:2 – з таким  рахунком, в основний час, завершувались всі попередні зустрічі сьогоднішніх півфіналістів, в  тому числі й два матчі в сезоні 2006/2007рр. Правда у матчі-відповіді того  сезону, що відбувся у Донецьку,  командам довелось зіграти додатковий час, в якому вольову перемогу здобули андалусійці – 3:2.

Тренер "Шахтаря" Мирча Луческу
Тренер “Шахтаря” Мирча Луческу

Сьогоднішній матч буде обслуговувати суддівська бригада із Нідерландів на чолі із Бьорном  Кейперсом.

Чи реально це здобути історичну перемогу підопічним Мірчи Луческу, дізнаємось  вже сьогодні, пізно вночі, по завершенню матчу, який розпочнеться о 22-05 за київським часом.

Матч можна буде переглянути на каналі Футбол1 та Україна в прямій трансляції.

Тренер "Севілії" Унаї Емері
Тренер “Севілії” Унаї Емері
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.