Спорт Фото

Донецький «Шахтар» зіграє з іспанською «Севільєю» у півфіналі Ліги Європи

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 15 квітня, у швейцарському Ньйоні відбулось жеребкування півфінальних пар Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА сезону 2015/2016рр.

13020332_1587998414847137_1075035876_n

Нагадаємо, що вчора у Львові на «Арені-Львів», «гірники» перемогли португальську «Брагу» із рахунком 4:0 та здобули право, вдруге у своїй історії, зіграти у півфіналі євротурніру.

Волею жеребу, на цій стадії доведеться зіграти з іспанською «Севільєю», діючим володарем Кубку Ліги Європи. Перший матч відбудеться у Львові, 28 квітня, у «чистий» четвер. Матч відповідь 5 травня в Севільї.
Також слід відзначити, що другий рік поспіль українська команда є півфіналістом Ліги Європи.

Сподіваємось, що донеччанам вдасться повторити успіх дніпропетровського «Дніпра», який на цій стадії переміг італійський «Неаполі» (1:1 в Неаполі, та 1:0 в Києві).

В іншому матчі, другого за престижністю європейського кубку для клубних команд Європи, зіграють «Вільяреал» Іспанія – «Ліверпуль» Великобританія.
Фінал Ліги Європи відбудеться у швейцарському Базелі на стадіоні «Санкт-Якоб Парк» 18 травня.

Переможець пари «Вільєреал» – «Ліверпуль» буде номінальним господарем фінального матчу.
Також визначились півфінальні пари Ліги чемпіонів УЄФА. Так, «Манчестер Сіті» зіграє із мадридським «Реалом», а мадридський «Атлетік» зіграє з «Манчестером Сіті».

Перші матчі відбудуться 26-27 квітня в Манчестері та Мадриді, матчі-відповіді – 3-4 травня в Мадриді та Мюнхені.

Фінал турніру пройде в Мілані на стадіоні «Сан-Сіро» 28 травня. Номінальним господарем в фінальному матчі стане переможець пари «Манчестер Сіті» – «Реал» (Мадрид).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.