Спорт Фото

“Докладемо всіх зусиль, аби повернути вболівальника в зал”, – Олександр Бубен про новий сезон “Урагану”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 27 серпня, івано-франківський “Ураган” прийматиме на паркеті манежу Коледжу фізичного виховання чемпіона країни – львівську “Енергію”. Це буде друга гра “драконів” у сезоні. У першому поєдинку франківці програли у Харкові віце-чемпіону “Локомотиву” – 1:4. Востаннє “ураганівці” зазнавали поразки в основний час аж 22 січня.

14123401_645646845612323_1469947748_o

Напередодні першого домашнього матчу в сезоні, 26 серпня, головний тренер “Урагану” Іван Скіцко розповів про готовність команди до гри. За його словами, всі налаштовуються на важкий поєдинок.

IMG_8784

“Хлопці мають бути максимально сконцентрованими. Чекаю від них бойової, а головне – силової гри, – говорить Скіцко. – Поєдинок у Харкові (проти “Локомотива” – авт.) показав, що у нас є проблеми – не тільки в атаці, а й в захисті. Проте вже маємо тактичні напрацювання, які це виправлять”.

Президент клубу Олександр Бубен зазначив, що за останні два сезони клуб втратив активну групу фанів.

“Докладемо всіх зусиль, аби повернути вболівальника в зал, як це було 4-5 років тому, коли ми завойовували медалі. Це дуже важливо”, – каже він.

IMG_8781

Поєдинок івано-франківського “Урагану” розпочнеться у суботу, 27 серпня, о 12:00 у манежі Коледжу фізичного виховання чемпіона, що на Мазепи, 135.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.