Спорт

До фіналу не дійшли

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Те, чого так чекали івано-франківські шанувальники футзалу, не сталося. «Ураган» не зміг пройти львівську «Енергію-Тайм» та потрапити до фіналу Кубка України.

Матч був схожим на гойдалки. Спершу на 11 хвилині вперед вийшли іванофранківці, відзначився Сержао. Через чотири хвилини «ураганівці» вже мали відіграватися після того, як двічі забив Ільдар Макаєв. На початку другого тайму Сержао зрівняв рахунок зустрічі (21 хв.), та за дві хвилини Денис Овсянніков знову вивів львів’ян уперед. Ближче до середини тайму все той же Сержао оформив хет-трик та встановив нічийний рахунок 3:3. Та на 33-й хвилині «Енергія-Тайм» знову вийшла вперед, хет-трик на себе записав уже Макаєв. За три хвилини до кінця зустрічі «Ураган» почав грати з п’ятим польовим, та пропустив гол у порожні ворота від Михайла Романова. Фінальний рахунок єдиного півфіналу цьогорічного Кубка України – 5:3. Через відсутність донецького «Шахтаря» інший номінальний півфіналіст «Кардинал-Рівне» пройшов до фіналу без боротьби.

У фінальному матчі перемогла «Енергія-Тайм» з рахунком 2:1. Кубок України став першим досягненням новоствореної львівської команди. А щодо «Урагану», то бразилець Сержао став кращим бомбардиром цьогорічного розіграшу національного Кубка. На його рахунку 10 голів. На третьому місці у цьому списку – Ренатіньо та Петро Шотурма, які забили по шість м’ячів.

Наступний матч івано-франківська команда проведе вдома 15 лютого. Підопічним Сергія Гупаленка протистоятиме севастопольський «ПФС».

29 січня. 14:00. Запоріжжя. Палац спорту «Юність». 3500 глядачів.

Енергія-Тайм: Лисенко – Романов, Струк, Рогачов, Д. Бондар – Легчанов-к, Якунін, Павленко, Овсянніков – Макаєв.

Ураган: Ципун – Кіндратів, Шотурма, Біро Жаде, Сержао – Валенко, Чепорнюк, Ярий, Цвелих – Ренатіньо, Пилипів-к.

Голи: Макаєв (14, 15, 33), Овсянніков (23), Романов (38) – Сержао (11, 21, 28).

Попередження: Рогачов (37) – Шотурма (4), Кіндратів (29), Біро Жаде (35).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.