Спорт Фото

Десятеро юних “ураганівців” вибороли медалі на престижному турнірі в Італії (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Минулого тижня, 25-30 червня, в Італії відбувся великий міжнародний футзальний турнір “Montesilvano Futsal Cup”, в якому дитячі та юнацькі команди з 11-ти країн визначали найсильніших одразу в шести вікових категоріях. У п’яти з них грали українські команди, представлені харківським клубом “Майстер м’яча” і чотирма юнацькими збірними України, повідомили на сайті “Урагану”.

У підсумку наші юні футзалісти завоювали два “золота” і дві “бронзи”! Приємно, що до успіхів “синьо-жовтих” долучилися аж деcятеро юних “ураганівців”.

Зокрема, семеро з них – Петро Сенюк, Мар’ян Масевич, Олег Негела, Владислав Завертаний, Андрій Душинський і два голкіпери – Дмитро Щипчик та Володимир Гнатковський у складі збірної U-17 стали бронзовими призерами турніру, здобувши 5 перемог над італійськими та іспанськими командами. А поступилися тільки іспанському “Мовістар Інтеру” – у півфіналі в серії післяматчевих пенальті.

Натомість, юнацька збірна України U-15 заслужено здобула золоті медалі, вигравши в Італії усі поєдинки із загальним рахунком 35-5. У п’яти матчах турніру “ураганівці” Віктор Русин, Роман Роїк та Олександр Дичук забили по 5 голів, а крім того, Русин отримав приз кращому гравцю турніру у категорії U-15.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.