Світ Спорт

Цього вікенду Івано-Франківськ уперше приймає фінал чемпіонату України з пляжного волейболу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 19 по 21 серпня в Івано-Франківську, на території спорткомплексу Академії НФК «Ураган», відбудеться фінальний тур чемпіонату України з пляжного волейболу серед жіночих і чоловічих команд.

Uragan

Після довготривалої перерви свято волейболу пляжного повертається на Західну Україну. Адже востаннє офіційні всеукраїнські змагання на із західноукраїнських міст приймав Ужгород — у 2008 році. Натомість щорічно на спортивній мапі України з’являються нові пункти. Так, заключні тури цьогорічного чемпіонату проводились у селищах Затока (Одещина) та Млинів (Рівненська область). Івано-Франківськ стане черговим відкриттям.

Для участі у фіналі чемпіонату зареєструвалися 20 жіночих і 22 чоловічі команди, у складі яких приїдуть усі провідні гравці з пляжного волейболу в Україні. І це не дивно, адже вони змагатимуться не лише за титул чемпіона, а й за призовий фонд, можливість здобути звання майстра спорту та потрапити до складу збірної команди України.

2

Фінал чемпіонату України став можливим завдяки спільним зусиллям ФВУ, НФК «Ураган», містечка “Калинова Слобода” (будівельна компанія “Ярковиця”), ПАТ «Укртрансгаз» і ТМ «Gera».

Отже, усіх шанувальників спорту цього вікенду запрошують насолодитися красою та драйвом пляжного волейболу на майданчиках спорткомплексу Академії НФК «Ураган» у мікрорайоні Пасічна.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.