Спорт

Чому жіночі кросівки Premiata такі популярні нині

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Італійський бренд Premiata виник досить давно. Він знаний в усьому світі. Вироби даного бренду вдало поєднують традиційну якість і сучасні модні тенденції. Придбати жіночі кросівки Premiata вигідно в інтернет-магазині Ostriv https://ostriv.ua/ru/zhenschinam/obuv/krossovki-kedy-zhenschinam/filter/manufacturer/premiata/, де продається тільки брендове спортивне взуття і одяг. Замовляти швидко, зручно та безпечно.

Трохи історії та особливості бренду

Індивідуальність італійського бренду полягає в унікальності будови, прискіпливості до дрібних елементів та експериментальності. Трохи ексцентричні, але не менш привабливі силуети – поза часом та модою.

Засновник сімейного бізнесу Наццарено Мацца почав займатись виробництвом взуття ще в далекому 1885 році. Згодом компанія розрослася до значних масштабів. Внук засновника, в 60-ті роки минулого століття, відкрив власний бренд Endless, а у 80-х, його потомок продовжив сімейну традицію під назвою Premiata, але додав інноваційні методи та технології.

За роки існування, бренд вдало поєднував традиційний унікальний дизайн та нові напрямки і способи виробництва. В результаті з’являється спортивне взуття для чоловіків та жінок, яке повністю відповідає сучасним вимогам якості.

Переваги бренду Premiata

Дизайнери італійського бренду не можуть існувати без пошуків ідеальних варіантів та вдосконалення існуючих. Кожного сезону з’являються цікаві моделі, які перевершують функціональністю попередні. Серед переваг Premiata варто зауважити:

  • Довгий термін експлуатації. Верх кросівок має нейлонові, шкіряні та текстильні деталі. Вони скріплені рівною та якісною прошивкою. Гарно тримають форму і витримують вплив негативних зовнішніх факторів. Підошва виготовляється із якісного піноматеріалу, яка додає стопі амортизації.
  • Комфорт. Жіночі ноги в кросівках Premiata не стомлюються бо, при їх виготовленні враховуються анатомічні нюанси. Під час інтенсивного руху, зайва волога виводиться через нейлонові вставки і не відбуваються неприємні зміни.
  • Привабливий дизайн. Майстри даного бренду додають тільки доречний декор, тому класичні силуети набувають сучасного та приємного вигляду.

Активні жінки можуть вибрати собі спортивне взуття Premiata – для тренувань, експлуатації в умовах міських вулиць, літнього та зимового типу. Незалежно від віку, представниці прекрасної статі, не втрачають жіночності та привабливості, відчувають комфорт та інші переваги італійського бренду.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.