Спорт

“Червоні дияволи” та “Опілля” змагалися за кубок Рогатинського району з пейнтболу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З ініціативи ГО «Джерело» та однойменного пейнтбольного клубу в урочищі «Пікула» відбулись змагання за Кубок району з пейнтболу.99jh40BfD37HI

У турнірі взяли участь чотири команди — «Painkiller» з Уїзду, «Червоні дияволи» з Верхньої Липиці, «Опілля» та «Вулиця Мазепи» з Рогатина. Поєдинки відбувались за коловою схемою, тож кожна команда грала одна з одною до двох перемог. У напруженому та яскравому фіналі тріумфувало «Опілля», за яке грали рогатинці Дмитро Беркій, Роман Олексин, Олександр Шпінталь. Друге місце посіли «Painkiller»-и, а третіми фінішували «Червоні дияволи», інформує ”Рогатка”.

Переможці змагань здобули Кубок району з пейнтболу, а володарі трьох перших місць отримали у подарунок медалі та дисконтні карточки на послуги ПК «Джерело». Крім того, один з найкращих гравців Кубку району Олександр Шпінталь отримав запрошення вже знаної на теренах Рогатинщини професійної команди «Архангели» і відтепер гратиме у її складі.

«Ми задумали ці змагання як захід, що об’єднав би у цікавому та енергійному відпочинку молодь та старше покоління. Саме так і сталось, бо підтримувати своїх друзів, колег, рідних приїжджали цілими сім’ями, — розповідає засновник та організатор Кубку Михайло Третяк. — Тим паче, що змагання були дуже цікавими, оскільки за майстерністю усі команди були рівними. А вже впродовж поєдинків кожен придумував власну тактику гри, оцінював «мінуси» суперника та вдало використовував свою перевагу».

Хлопець наголошує, що зупинятись на досягнутому пейнтбольний клуб «Джерело» не буде і вже 17 серпня «Архангели» в оновленому складі представлятимуть Рогатин на четвертому етапі Західноукраїнської тактичної ліги. У планах також проведення змагань, присвячених Дню фізичної культури і спорту та організація фінального пейнтбольного турніру в межах Західної України.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.