Спорт Фото

Чемпіонат України серед аматорів: франківці позмагалися з вінничанами (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 24 квітня, в рамках другого туру чемпіонату України серед аматорів, команда «Тепловик-Прикарпаття» приймала ФК «Вінницю».

Якщо свій дебютний матч іванофранківці проводили на МЦС «РУХ», то наступний «тепловики» вирішили провести на своїй «домашній» арені – стадіоні «Гірка».

IMG_7576[1]

Змінивши стадіон та ігрову форму, франківці, в кінцевому результаті вибороли перше залікове очко в новому для них турнірі, зігравши з вінничанами  у нічию 1:1.

Матч розпочався із атак обох команд на ворота суперників, але вони не принесли бодай жодній з них якихось дивідентів у вигляді забитих м’ячів у ворота опонента. Суперники намагались нав’язати свою боротьбу, часто порушуючи правила, в наслідок чого арбітр матчу виніс гравцям п’ять попереджень та одне вилучення.

IMG_7601[1]

В складі господарів поля виділявся досвідчений Роман Барчук, у складі гостей – два футболісти із Африки.

Саме Роман, обігравши на правому фланзі атаки захисника віниччан, на 27 видав вивірену передачу своєму партнеру Івану Легкому, якому лише довелось підставити ногу, щоб забитий перший м’яч своєї команди у турнірі аматорів, та перший у звітній зустрічі.

IMG_7587[1]

До перерви малюнок гри фактично не змінився, було багато боротьби з боку обох команд, але це не вплинуло на зміну рахунку на табло.

На початку другого тайму, на 47 хвилині матчу, за небезпечну атаку суперника перед собою побачив «червоне світло» гравець ФК «Вінниця» – Брижчук. Здавалось, численна перевага господарів поля має бути реалізована. Але не так сталось, як гадалось.

IMG_7577[1]

На 58 хвилині, внаслідок розіграшу штрафного, гравцеві гостей вдався неймовірний удар, після чого м’яч опинився за «комірцем» Владислава Генсьора – воротаря господарів поля.

Як виявилось, цей забитий м’яч виявився останнім у звітній зустрічі, оскільки всі, наступні намагання господарів поля здобути першу перемогу в поточному сезоні увінчувались безрезультатно. Гравців «Тепловика-Прикарпаття» підводила реалізація гольових моментів, яких вони створили й не так багато.

IMG_7602[1]

Свій третій матч у чемпіонаті України серед аматорських команд франківці проведуть в суботу, 30 травня, у Тернополі із місцевою «Нивою».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.