Спорт Фото

Чемпіонат області. Чергове франківське дербі завершилось нічиєю (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 9 серпня, на міському центральному стадіоні “Рух” “Ніка-Івано-Франківськ” помірялась силами з “Тепловиком-ДЮСШ-3”, повідомляє Футбольний Франківськ.

4AnNmA9q3Ig

Першими відкрили рахунок господарі – Артур Комар завдав прицільного удару з меж карного майданчика. Відповідь “Тепловика” не забарилася – після швидкої контратаки Богдан Оринчак запалює на табло нічийний рахунок. До кінця першого тайму команди продовжували гостро атакувати, та все ж до другого м’яча ближчими були “тепловики”. Богдан Оринчак зі штрафного ледь не створив маленький шедевр та Остап Вульчин відвів загрозу від власних воріт. За рахунку 1:1 команди пішли на перерву.

yTvUvCDEa9U

У другому таймі значно впали швидкості – нереальна спека робила свою “чорну” справу, а футболісти потрохи збавляли оберти. І знову “Тепловик” міг подвоювати рахунок – Андрій Самочко з вигідної позиції не зумів переправити “круглого” у сітку. “Ніка” відповідала напівмоментами у виконанні Назарія Метеньки та Артура Комара. Хоча підопічні Василя Яцурака леді самі собі не привезли гол, коли простенька подача від “крайків” господарів завершилась невдалим виносом “тепловиків” та м’яч, “поцілувавши” поперечку, покинув межі поля.

ybocdmAAPb4

Та найбільш реальний шанс для взяття воріт втратив найактивніший у матчі Богдан Оринчак. У доданий арбітром час нападник номінальних гостей вискочив на побачення з Вульчином, та почавши “вигадувати велосипед” перекинув і голкіпера, і ворота. Тож тенденція залишається незмінною – “Ніка” ще жодного разу не зуміла обіграти “Тепловик” у рамках чемпіонату області.

У грі юнацьких складів все вирішилось у першому таймі. Спочатку кращий бомбардир “Тепловика” Роман Горбатий реалізував пенальті, а згодом зі штрафного змусив капітулювати голкіпера “Ніки” Ігоря Мудрика – 0:2, перемога юних “тепловиків”.

Чемпіонат області. 17 тур

09.08.2015 (неділя)
Стадіон “Рух” (м. Івано-Франківськ), 14:00, 16:00
“Ніка-Івано-Франківськ” – “Тепловик-ДЮСШ-3” (Івано-Франківськ) 1:1
Голи: Комар, 9 – Оринчак, 15

“Ніка-Івано-Франківськ-юн” – “Тепловик-ДЮСШ-3-юн” (Івано-Франківськ) 0:2
Голи: Р. Горбатий (двічі)

u5J6RcZ7xlk sRgcDSnMXTA H6eSZ8e9K9M gpRIKfVUYfw

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.