Спорт

Баскетбольна команда “Франківськ-ПНУ” перемогла в фіналі Вищої ліги

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Баскетбольна команда “Франківськ-ПНУ” здобула перемогу у фінальному матчі жіночої Вищої ліги. У вирішальній грі сезону команда з Івано-Франківська на домашньому майданчику здолала «Рівне-ОСДЮСШОР», повідомили у Федерації баскетболу України.

Франківки лідирували майже весь матч, а ключовий ривок команда зробила в другій чверті, яку виграла з рахунком 29:17. Рівнянки змогли скоротити відставання в заключній десятихвилинці, але франківки втримали лідерство та довели гру до переможного завершення, – йдеться у дописі.

Найрезультативнішою гравчинею матчу стала Анастасія Шепелюк, яка набрала 32 очки, а найефективнішою Ольга Боровець, якій не вистачило 2 підбирань до тріпл-даблу — 12 очок, 10 передач да 8 підбирань (РЕ 20). У БК Рівне варто відзначити 29 очок Олександри Тинщук, а також 16 + 12 від Євгенії Безкоровайної.

Командни фіналістки пройшли регулярний чемпіонат з показником 14 перемог та 2 поразки, здобули перемоги у півфінальних матчах, а у фіналі сильнішою виявилась команда з Івано-Франківська, – повідомляють у Федереції.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.