Спорт

Франківський “Ураган” зіграє з хмельницьким “Спортлідером+”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 6 вересня, оновлений івано-франківський “Ураган” прийматиме хмельницький “Спортлідер+”. В міжсезоння “дракони” із своїм суперником зустрічався вже тричі. В товариському матчі підопічним Івана Скіцка вдалося перемогти. А от на “Кубку Свободи” та на “Кубку Львівщини” сильнішими виявлялися футзалісти “Спортлідера+”, пише sport.if.ua

Ураган (Івано-Франківськ) – Спортлідер+ (Хмельницький)

6 вересня 2014 року. Екстра ліга. 1 тур

Івано-Франківськ, Манеж КФВ

Для обидвох команд завтрашній матч в сезоні стане своєрідним першим екзаменом (скоріше навіть заліком чи контрольною роботою) для вчорашніх гравців дубля. Щоправда, в гостей в міжсезоння відбулися не такі радикальні зміни в складі, а тому й трохи меншу кількість молоді довелося залучати. Хоча, її також достатньо (7 гравців дублю в заявці першої команди проти 12-ти “ураганівців”).

На “Кубку Свободи” та “Кубку Львівщини” обидві команди пройшли першу провірку боєм. Але завтрашня гра, однозначно, відрізнятиметься від поєдинків у міжсезоння. Ціна питання значно вища. Шанси команд на успіх варто розцінювати як рівні. “Урагану” вдалося зберегти декількох дуже досвідчених виконавців. Але з іншої сторони в складі “драконів” більше молоді, якій ще лише доведеться спробувати свої сили на такому високому рівні. Правда в франківської команди є одна вагома перевага – домашній майданчик. Важливо, щоб вболівальники саме на дебютній грі молодої команди заповнили трибуни Манежу Коледжу фізвиховання і підтримали “драконів”.

За останні два сезони (з моменту, коли хмельницький колектив став учасником елітного українського дивізіону) команди в чемпіонаті зустрічалися між собою 8 разів. Нашій команді на домашньому майданчику вдавалося двічі перемагати. Щоправда, минулого сезону “Ураган” спромігся лише на нічию. “Дракони” значно краще грають проти “Спортлідера” саме в Хмельникому.

Очні протистояння команд

2013-14

Спортлідер – Ураган – 3:4

Ураган – Спортлідер – 2:2

Спортлідер – Ураган – 0:4

Ураган – Спортлідер – 3:4

2012-13

Спортлідер – Ураган – 2:3

Ураган – Спортлідер – 4:1

Спортлідер – Ураган – 4:4

Ураган – Спортлідер – 6:3

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.