Спорт Фото

«Акули» з Галича перемогли у турнірі «Золота вудка-2017»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На ставах поблизу Тисмениці днями пройшли змагання 10-го ювілейного аматорського турніру з рибальства серед працівників АТ «Прикарпаттяобленерго» – «Золота вудка-2017».

У турнірі взяли участь 24 команди – представники від усіх філій та центральних дирекцій. У кожній команді брали участь по 2 учасника.

Голова суддівської колегії – генеральний директор компанії Микола Чернявський, на відкритті турніру сказав, що це була хороша ідея, яка переросла у традицію та стала однією із яскравих сторінок історії підприємства. Тому цьогоріч 19-ом енергетикам-рибалокам, які більше 5 років є постійними учасниками турніру, організатори заходу вручили символічні медалі та подарунки.

За звання найкращого рибалки змагалися два дні. Складність змагань полягала в тому, що основні години ловлі припадають на ніч.

Хоча турнір з рибальства є традиційним корпоративним заходом, але проводять його у строгій спортивній формі. Зокрема, команді виділяють дві снасті, вудку або спінінг на людину та два гачка на одну снасть. Переможець визначається за загальним зважуванням.

Першу рибину спіймали учасники команди «Франківські щупаки», інженери технічної дирекції Олег Кульпа та Назар Лобур. А найбільша рибина, вагою 1430 г, потрапила у тенета команди «Акули» з Галицької філії, електромонтера Івана Белея та водія Володимира Бата.

Окрім того, учасники цієї ж філії стали абсолютними переможцями турніру за загальною вагою зважування 3430 г. Друге і третє місце у змаганнях відповідно розділили команди «Два толстолоба» зі Снятинської філії та команда «Веселий акваріум» Рогатинської філії. Загальна вага їхнього улову становила 3100 г і 2400 г відповідно.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.