Спорт

8 серпня у Франківську проведуть сьомі “Зарядки ІФ”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 8 серпня, відбудуться сьомі “Зарядки ІФ”. Сезон відпусток та канікул у розпалі, тож цього разу ранкова гімнастика пройде на двох майданчиках – на міському озері та на “Парковій алеї”.

Зарядки ІФ_Паливода

На міському озері розминатиме любителів ріханки інструктор з аеробіки, силових програм і Zumba Fitness Ілона Калин. Запальна тренерка проведе активну зарядку, яка сповнить вас енергією на цілий день. Місце збору – біля станції прокату човнів.

“Паркову алею” (вул. Сєченова) традиційно підніматимуть на ноги тренери “AliaS”. Цього разу зарядку проведуть співзасновник клубу, віце-президент Федерації легкої атлетики області Олександр Фотуйма та професійний тренер конвенції “Nike” Ігор Петрук.

У суботу о 9:00 тренери чекають на мешканців Івано-Франківська на  майданчиках “Зарядок ІФ”! Обмежень за віком та рівнем фізпідготовки немає.

Нагадуємо, що “Зарядки ІФ” стартували 16 травня і проходитимуть двічі на місяць до кінця літа. Проводять зарядку інструктори найкращих спортклубів Івано-Франківська, а також відомі спортсмени.

Детальніша інформація – у групі “Зарядок ІФ” на Facebook.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.