Спорт

50 днів до ЄВРО-2016. Якщо не встигли придбати квитки

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Саме від сьогодні, четверга, 21 квітня, залишається 50 днів до старту Європейського чемпіонату з футболу у Франції.

10 червня матчем збірних команд Франції та Румунії стартує ЄВРО-2016, яке триватиме майже місяць на футбольних полях Франції. Фінальний матч заплановано на 10 липня,  у столиці Франції – Парижі, на стадіоні «Стад де Франс».

tickets[1]

Нагадаємо, що в цьогорічній першості Європи прийме рекордна участь команд  Старого континенту – 24. Однією із них буде національна збірна команда України, яка свої виступи розпочне у Ліоні, 12 червня,  матчем із діючими чемпіонами світу – командою Німеччини.

До одного із  наймасштабнішого спортивного свята року готуються всі без винятку, в тому числі команди та вболівальники.

Так в рамках підготовки до ЄВРО-2016 національна команда у березні провела два товариські матчі в Одесі та Києві. В обох матчах, із командами Кіпру та Вельсу, «жовто-сині» святкували мінімальні перемоги із рахунком -1:0. Хочеться відзначити, що на тих двох контрольних  матчах був досягнутий результат. На жаль,  до якості  гри залишаються питання як у фахівців, так і у вболівальників.

україна

Минулого тижня головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко на зустрічі із представниками преси в приміщенні ФФУ обговорив питання підготовки та комплектації нашої команди.

Зокрема, він зазначив, що  було багато висловлено як побажань, так зауважень.  На жаль, специфіка збірної така, що вона кардинально відрізняється від клубної.  Штаб збірної постійно проводить  збір інформації по грі клубів і, виходячи з цієї інформації, намагаємося вибрати ті принципи побудови гри, які підійшли б нашій  збірній.

«У нашому розпорядженні буде близько 3 тижнів, проведемо тренувальний збір, плануємо зіграти три контрольні матчі, – каже Фоменко. – Наразі у нас завдання – дати гравцям час оговтатись після чемпіонату, який закінчиться, пережити все негативне, залишити все позитивне і належно готуватись, щоб видати максимум, або навіть більше у матчах фінальної частини чемпіонату Європи».

Слід також відзначити, що ті щасливчики, які вчасно та в термін, визначений УЄФА, подавали електронні заявки на придбання квитків на  матчі чемпіонату Європи в березні-квітні вже отримали бажанні тікети.

Наразі УЄФА припинив продаж квитків для вболівальників на офіційному сайті. Постає питання, як потрапити на ЄВРО тим, хто не зумів,  по тих чи інших причинах, придбати бажаних квитків?

 Варіант 1. Наразі  в Україні, багатьма туристичними фірмами пропонують різні варіанти турів на матчі Чемпіонату Європи за участі національної збірної команди України. Пропозиції є різні, від відвідання одного конкретного матчу  до трьох, на  груповому етапі.

В основному пропонуються автобусні тури, що включають в себе, крім відвідування матчів Євро, ще й  відвідання ряду столиць та історичних міст Європи, зокрема, пропонується різні варіанти – Берлін,  Брюссель, Будапешт, Відень, Кельн, Монако,  Венеція…

Приміром ціна на три матчі Євро за участі збірної команди України на груповому етапі коливаються від 400 до 650 євро.  У вартість  туру входить: проїзд автобусом; проживання – готель 9 ночей + сніданки або кемпінг 6 ночей і 3 ночі в готелі; страховий поліс; оглядові екскурсії; сувенірна продукція; допомога в оформленні візи; супровід групи та трансфер до стадіонів, де будуть відбуватись матчі. У вартість туру  не входять витрати по консульському та візовому зборі, факультативні екскурсії, які оплачуються додатково, та особисті витрати.

Якщо хтось виявить бажання  відвідати один матч нашої збірної. Для прикладу, відвідання по туру безпосередньо  матчу Україна – Німеччина, який відбудеться  в Ліоні – обійдеться від 230 до 275 євро.

Варіант 2. Придбати квиток на бажаний матч через інтернет, де наразі є пропозиція по квитках на  матчі ЄВРО-2016 за участі збірної команди України. Зокрема, пропонуються тікети, в основному, на матчі нашої збірної із командами Північної Ірландії та Польщі. Ціни  пропонуються вище номіналу. Можливо, одним із позитиву  такого варіанту є те, що їх  можна оплатити й в гривнях. Загалом цей варіант є ризикованим, не дає будь-яких преференцій та переваг.  Для прикладу, придбання такого квитка не дає право на  відкриття візи у посольстві чи консульстві, як це практикується при придбанні квитка через  портал УЄФА, оскільки квиток є іменним та в ньому зазначено прізвище та ім’я особи, яка  його придбала безпосередньо при первинній покупці.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.