Спорт

26 грудня франківські футзалісти зіграють з луганськими

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Календарний рік “Ураган” завершуватиме в Сумах, де його в рамках 12 туру Екстра-ліги “прийматиме” луганська “ЛТК”. Матч відбудеться у п’ятницю, 26 грудня, о 13:00 годині у спорткомплексі Академії банківської справи НБУ, інформує sport.if.ua.

ura_sport23

Арбітри: Ігор Якимишин (Львів), Ігор Кравченко (Суми)

Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)

Матч першого кола проти цього суперника франківчанам відверто не вдався. Гості володіли перевагою, двічі відзначились у першому та другому таймах, а коли “Ураган” під кінець гри почав розігрувати п’ятого, забили ще два голи і оформили переконливу перемогу 0:4.

Після цього команди зустрічались ще в кінці листопада – у рамках товариського Кубка МФК “Одеса”. Тоді також сильнішими виявились “телефоністи”, але перемогу з рахунком 2:1 вони вирвали лише під кінець гри.

У будь-якому разі, “дракони” тепер виглядають набагато впевненішими. “Ураганівці” зараз йдуть на шостому місці, а від четвертої сходинки їх відділяють три очки. Гра попереднього туру проти “СумДУ” виявилась напрочуд складною для підопічних Івана Скіцка, але вольова перемога мала психологічно зміцнити хлопців. Тим більше, пам’ятаємо, що на виїзді “дракони” ще не програли жодного матчу.

До речі, франківчани відбирали очки в гостях й у львівської “Енергії”, яка тиждень тому завдала “ЛТК” другої поразки в сезоні. На щастя для луганчан, їх основний конкурент – харківський “Локомотив” також не зміг виграти, тож тепер на чолі турнірної таблиці двовладдя. З урахуванням того, що на відстань одного пункту до лідерів підібралась “Енергія”, “телефоністи” прагнутимуть взяти максимум очок у завтрашній грі.

Цікаво, що в Сумах зустрінуться дві наймолодші команди Екстра-ліги. Середній вік луганчан – 20,4 роки, а франківчан – 22,2 роки.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.