Спорт Фото

150 франківців змагались на турнірі з тхеквондо

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську відбувся перший турнір з тхеквондо, приурочений до Дня Святого Миколая. У ньому взяли участь 150 спортсменів відділення ДЮСШ №3 та Центру підготовки чемпіонів “Золотий Дракон”. Спортсмени змагались у 32 категоріях, пише sport.if.ua

big_DSC_3076[1]

Змагання проходили під керівництвом тренерів відділення Ігоря Йосипіва, Володимира Гаврилаша та Романа Несторка. За словами Йосипіва, цей турнір стане щорічним, як і змагання до Дня матері, Дня фізкультури і спорту та відкритий турнір “Золотий Дракон”.

big_DSC_3036[1]

Варто зазначити, що змагання проходили на електронній системі дайдо, яку відділення придбало цьогоріч завдяки підтримці батьківського комітету. Також вдалось купити другий комплект екіпірування першого розміру, що дало змогу виступити і найменшим спортсменам-дошкільнятам.

big_DSC_3035[1]

Найкращі єдиноборці отримали медалі та грамоти від заступника начальника управління молоді та спорту ОДА Назара Павліва та голови комітету фізкультури і спорту міськради Віталія Матешка. Окрім того, по завершенню змагань Михайло Фент, Роман Несторко та Дмитро Романок отримали сертифікати на дани.

big_DSC_3277[1]

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.