Спорт

15 серпня у Франківську – останні «Зарядки ІФ» цього літа

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Уже найближчої суботи, 15 серпня, відбудуться восьмі, останні цього літа «Зарядки ІФ». Вони пройдуть на міському озері та на «Парковій алеї».

Зарядки ІФ_Паливода

Сезон на міському озері закриватиме спортивний клуб «Альянс», а саме – інструктор силових програм та «Flexi Fun» Роман Гавриленко. Його гімнастика буде запальною та активною, але водночас доступною для всіх категорій учасників. До речі, саме Роман проводив першу «Зарядку ІФ», і він же підсумує активне літо на міському озері. Місце зустрічі – біля станції прокату човнів.

«Паркову алею» розминатиме спортклуб «AliaS», а саме – тенісистки Марія та Вікторія Гоголь. Дівчата останні дні провели у Німеччині, де Віка брала участь у міжнародних змаганнях. Тож на майданчик «Зарядок ІФ» вони вийдуть з новими емоціями та цікавими вправами в арсеналі.

Початок зарядок – о 9:00 гоидні. Обмежень за віком та рівнем фізпідготовки немає.

Нагадуємо, що «Зарядки ІФ» стартували 16 травня і завершуються в останній місяць літа – 15 серпня. Проводять зарядку інструктори найкращих спортклубів Івано-Франківська, а також відомі спортсмени.

Організаторами зарядок виступили спортивний портал sport.if.ua за підтримки будівельної компанії «Благо» та Комітету фізкультури та спорту виконкому міськради.

Детальніша інформація – у групі «Зарядок ІФ» на Facebook.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.