Спорт

1000 місць манежу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Днями стали відомі нові деталі реконструкції манежу Коледжу фізвиховання. Андрій Дроздов, гендиректор баскетбольної «Говерли», поділився з уболівальниками планами на найближче майбутнє.

Як розповів Дроздов, реконструкція манежу Коледжу фізвиховання йде за планом. Минулого тижня до Івано-Франківська привезли паркет, та прибули латвійські майстри, які будуть встановлювати покриття. У кінці липня – початку серпня привезуть трибуни. Покриття мають встановити 15 серпня, а трибуни – до кінця серпня. У манежі планують встановити близько 1000 місць (до того було 300).

Також спеціалісти повністю змінюють освітлення в залі. За словами Дроздова, якщо раніше рівень освітлення був близько 500‑600 люкс, то зараз з’явиться можливість регулювати його в залежності від потреб: 300 – для навчальних занять, 600 – для тренувань, 1000 – для ігор і телетрансляцій.

Крім того, вікна закриють шторами, наразі монтуються спеціальні троси, на яких вони будуть закріплені. Система є дуже зручною, оскільки вікна можна закривати спеціально під час ігор.

Наразі гравці «Говерли» перебувають в Івано-Франківську та відновлюють свої фізичні кондиції. У серпні команда виїжджає до Євпаторії на перший збір. Поки що поїдуть лише з українцями, клуб хоче перевірити виконавців, які минулого сезону грали в різних клубах Суперліги. Контракти вступлять в силу після проходження перших зборів, присвячених фізпідготовці та медогляду. Щодо гравців, які точно підписані, то це Ігор Кривич і Павло Улянко.

Як розповів Андрій Дроздов, заокеанські легіонери «Говерли» – Патрік Спаркс і Майкл Фрейзер – хотіли залишитися в команді. Втім, запити гравців дуже зросли, тож їх кандидатури у клубі не розглядають. Щодо Тейта Декера, то Євген Мурзін зараз шукає центрового та переглядає кілька варіантів. Втім, не виключено, що Декер повернеться до Франківська.

«Ми хотіли запропонувати йому залишитися не лише в якості гравця, а й у якості консультанта дитячих тренерів, – каже Дроздов. – Уявляєте, скільки б дітей приходило в зал заради американця? Тим більше, сам він дуже комунікабельний і любить дітей. І знову ж таки, все впирається у фінансування. Зараз першочергове завдання клубу – реконструкція залу».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.