Соціум

Відкритий лист мешканців будинку №2 по вул.Пулюя

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ми, мешканці будинку № 2 по вул. Пулюя, зверталися до В. Анушкевичуса із колективним листом щодо опалення нашого будинку. Ми вимагали:

1. Скасування абонплати;
2. Проведення комплексу технічних заходів для зменшення витрат тепла у нашому будинку;
3. Отримання відповіді за особистим підписом В. Анушкевичуса.

У результаті ми отримали, м’яко кажучи, неправдиву відповідь за підписом не голови (якого ми обирали), а заступника міського голови за квотою БЮТ пана Дерев’янка, якого обрав БЮТ, а не ми. Олександр Дерев’янко запевняє, що у нашому будинку були проведені заходи з балансування системи, а кошти абонплати використовуються на ремонт та реконструкцію мереж. Ми додаємо до нашого листа фото для демонстрації цієї «роботи», за яку нам нараховують абонплату.

Ми, мешканці Івано-Франківська, не маємо наміру терпіти брехню тих людей, яких ми найняли на роботу для управління містом, а тому виявляємо недовіру зазначеним особам та політичним силам, які вони представляють:

• міському голові міста Віктору Анушкевичусу, а також Українській Народній партії;
• заступникові міського голови Олександру Дерев’янку та Блоку Юлії Тимошенко.

Ми очікуємо:
• підтримки нашої акції мешканцями міста. Нам досить передвиборчих обіцянок – ми хочемо їх виконання;
• виконання робіт по зменшенню тепловитрат будинку № 2 по вул. Пулюя, як це передбачено регламентними роботами;
• скасування абонентської плати, бо вона не витрачається за призначенням.

Ми вимагаємо від політичних сил відповідальності за свої дії і дії своїх висуванців! Ми хочемо чесної влади і чесних тарифів! Енергозбереження на ділі, а не на словах!

Мешканці будинку № 2 по вул. Пулюя.
Далі – 20 підписів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

Comments are closed.