Відео Розваги

7000 переглядів за день. Володимир Заграновський з Косова зняв нове відео про біг у горах

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

17-річний косівчанин Володимир Заграновський створив чергове відео, яким надихає до спортивного способу життя. За день ролик під назвою “Running in the mountains” набрав у відеохостингу Youtube вже понад 7000 переглядів.

zagranovsky (2)

“Ми поставили за мету зняти серію спортивних роликів, де люди будуть зай­матися спортом у складних умовах, – пояснює Володимир. – Хочемо зняти тренування у різні пори року. Ми хотіли показати, що тренуватися можна у будь-якому місці, не важливо де”.

Це не єдиний ролик косівчанина. На його каналі Vova Zagranovsky в Youtube – відео, які закликають до дій: займатися хореографією, подорожами, паркуром, малювати, ліпити з глини. У його відео також є руфери, які підкорюють найвищі дахи міст, люди, які танцюють з вогнем, а ще – екстремали, які долають складні траси на велосипедах.

Та все ж найбільше Інтернет підірвало відео Заграновського із процесом створення незвичного портрета Джастіна Тімберлейка – понад три мільйони переглядів! Володимир зняв, як студент Косівського інституту мистецтв Зеник Палагнюк створював арт-об’єкт із цвяхів та ниток з портретом американського співака. На виготовлення картини пішло 24 кілометри ниток, 13 тисяч цвяхів, 200 годин роботи. Сам режисер, до речі, навчається у тому ж виші, на відділі кераміки.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.