Розваги Фото

Енергетики Франківщини знайомлять малечу з електробезпекою (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 29 травня по 9 червня в центральному офісі АТ «Прикарпаттяобленерго» тривали Дні електробезпеки. Понад 300 школярів змогли закріпити свої знання щодо цієї теми, засвоїти правила надання першої медичної допомоги при ураженні струмом та побувати в Музеї електрифікації Прикарпаття, просто відвідавши екскурсію компанії.

13 червня волонтери відвідали перший із десяти дитячих оздоровчих таборів області – «Лімниця», що у Калуському районі з акцією «Літо зустрічаємо – про безпеку пам’ятаємо!».

Для дітей підготували квест «Енергетичний експрес», що налічує 10 станцій. Учасникам гри потрібно було пройти кожну локацію, де волонтери розповіли про особливості роботи працівників енергокомпанії та правила електробезпеки.

Дітям розповідали де і як виробляється електроенергія. З метою закріплення отриманих знань, діти мали завдання у правильному порядку розкласти зображення енергооб’єктів, з допомогою яких електричний струм дістається осель.

Цього року волонтери енергокомпанії планують провести акцію «Літо зустрічаємо – про
безпеку пам’ятаємо!» в оздоровчих таборах Франківщини. Нагадаємо, що це соціальна акція, метою якої є підвищення рівня усвідомлення важливості використання правил безпеки при поводженні з електрикою серед дітей у максимально цікавій та доступній формі.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.