Розваги

Тепер усі події Івано-Франківська можна знайти на одному сайті

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Знайти цікаву розвагу на вечір або на вихідні стало значно простіше. У Франківську запрацювала платформа для пошуку подій – eventfinder. Це новий сайт, який знає все про культуру, бізнес, спорт, вечірки та інші цікаві атракції. Адже тут зібрана інформація про все, що відбувається в місті.

Шукати події на сайті – простіше нікуди. Зручна навігація дозволяє побачити усі заплановані події на кілька місяців вперед. Якщо цікавить якась конкретна локація, можна переглянути усі заходи, що відбуватимуться саме в певному місці. Усі події розподілені за часом і тематикою. Платні й безкоштовні, закриті чи масові – підібрати можна як веселі розваги на всю компанію, так і психологічні тренінги для усамітнення та особистісного розвитку.

Родзинка порталу в тому, що й організатори можуть самостійно анонсувати заплановану подію. Для цього достатньо заповнити поля опису заходу та свої контакти. Після розгляду ця подія з’явиться на сайті та буде доступною для перегляду.

Та навіть якщо є лише ідея щось організувати, її теж можна перевірити на цікавість. На сайті є розділ «оцінити ідеї». Тут зібрані задумки, а відвідувачі порталу голосують «за» або «проти» такого дійства. Це швидкий та зручний спосіб оцінити подію на актуальність для франківців.

Еventfinder стане корисним у пошуку закладів. Якщо цікавить певна сфера – краса, здоров’я, спорт чи щось інше, на сайті є відповідний розділ. Адже часто навіть корінному іванофранківцю важко пригадати всі місця, куди можна піти на дозвіллі. На сайті eventfinder.io вони зібрані з описом, графіком роботи й фото. Переваги таких «списків» легко оцінити на практиці.

З eventfinder неможливо гаяти час чи байдикувати. Зайшовши на сайт, обов’язково не втримаєтесь від цікавості й можливостей, які є у Франківську. А головне – дозвілля з сайтом eventfinder.io стане цікавою пригодою, спогади про яку назавжди залишаться у розповідях та світлинах.

Приєднуйтесь до Eventfinder у соцмережах – Facebook та Instagram.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.