Розваги Світ

У Франківську нове приміщення громадського ЦСМ відкриють виставкою “Чеч”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На відкритті обіцяють розповісти, що змінилося за рік і що буде далі.

Відкриття 13 грудня о 17:00 за адресою вулиця Євгена Коновальця, 80А.

Виставку «Чеч»  цьогоріч вже показали у Татарові. Потім були інші імпрези – у Венеції, Львові, Івано-Франківську, Дрездені. Тож на кінець року «Чеч» нарешті – у Івано-Франківську, у новому приміщенні ЦСМ.

Склад учасників дещо змінився, масштаб експозиції також. Організатори пояснюють: презентують роботи тих авторів, з якими громадський ЦСМ співпрацюватиме наступного року.

“Потік часу, як і вόди гірського потічка несуться невимовно швидко і незворотньо. Динаміка життя здається невблаганною. Вихоплювати миті, фіксувати те, що минає, або чого не було, одна з радостей творчості, – йдеться в анонсі до виставки. – Виставка, як спроба синтезу адекватних часові моделей художнього творення. З іншого боку, колективна імпреза демонструватиме грані сприйняття дійсності особами незаангажованими поняттями обов’язку, закомплексованості чи страху, а отже показує різнобарвності світу в якому живемо. Запрошуємо усіх зацікавлених побачити, що змінилося за рік, й почути як працюватиме місцевий мистецький контекст в часи перемін”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.