Розваги

Дубайський фестиваль літніх сюрпризів запрошує на 32 дні розваг і покупок

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Дубайський фестиваль літніх сюрпризів (Dubai Summer Surprises, DSS) розпочався в еміраті. Захід традиційно пропонує шопінг за істотними знижками, розваги і призи упродовж 32 днів.

Про це повідомляє газета Gulf News.

“16-й Дубайський фестиваль літніх сюрпризів стартує у п’ятницю, обіцяючи неперевершені покупки, неймовірні призи і нон-стоп розваги для всієї родини упродовж наступних 32 днів. Пропонуються призи і ваучери на покупки на загальну суму 5 млн дирхамів (1,4 млн дол.)”, – йдеться у повідомленні.

Початок фестивалю означає повернення улюбленого символу DSS – сонячного хлопчика-пружинки Модхеша і його посмішки, відкриття найбільшого у регіоні критого парку розваг “Світ Модхеша”, проведення дитячого тижня моди, шоу і театралізованих вистав, концертів тощо. Витративши мінімум 55 доларів в одному з 6 тис. магазинів, що беруть участь у фестивалі, покупець стає учасником розіграшів цінних призів. Серед них – 17 автомобілів марки BMW, грошові чеки на загальну суму в 274 тис. дол., ваучери на покупки на аналогічну загальну суму, золоті зливки на 274 тис. дол., мега-лотерея з призом – чеком на для переможця на цю саму суму тощо.

Дубайський фестиваль літніх сюрпризів, що триватиме до 7 липня, – це перша частина тримісячної “фестивальної трилогії” розваг і шопінгу “Літо в Дубаї”, яка триватиме до 7 вересня для мешканців і гостей емірату. Після DSS “Літо в Дубаї” продовжать фестивалі “Рамадан в Дубаї” та “Ід аль Фітр в Дубаї”, приурочені до священного для мусульман місяця Рамадан та Свята розговіння. Серед майже 20 торговельних центрів, що беруть участь у фестивалі, – Dubai Marina Mall, Dubai Outlet Mall, Ibn Battuta Mall, Lamcy Plaza тощо.

Фестиваль DSS щороку приваблює в емірат тисячі гостей з усього світу. Торік захід відвідали 4,36 млн осіб (на 10,4% більше, ніж у 2011 році), а їхній внесок в економіку емірату склав майже 3,4 млрд дол. (на 39,9% більше за 2,4 млрд дол. у 2011 році). Туризм і роздрібна торгівля розглядаються як дві основні підвалини розвитку Дубая.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.