Люди Спорт

У Маріуполі відбулися перші дитячі змагання на честь героя АТО Андрія Назаренка (Фото)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Маріуполі, в середній школі №15 відбувся перший дитячо-юнацький спортивний чемпіонат на кубок імені почесного громадянина міста – бійця АТО Андрія Назаренка.

Маріуполь_6

Андрій з самого початку Революції Гідності підтримав ідеї волелюбності України та пішов захищати свій дім і державу. 20 червня цього року він прийняв геройську смерть, прикриваючи відхід своїх побратимів під час бою в населеному пункті Павлопіль.

Маріуполь_9

Його подвиг гідно оцінили земляки. Ще на початку навчального року в його рідній школі встановили меморіальну дошку. А потім було вирішено започаткувати перехідний спортивний кубок імені Назаренка. До ініціативної групи увійшли: Анжела Тимченко, Владимир Цеповатенко, Юрий Тернавский, Александр Лашин, Данил Чуфаров, Ирина Гоша.

Маріуполь_1

Для першого чемпіонату було вирішено до дитячих команд запросити бійців АТО, які зараз захищають Маріуполь, а також співслужбовців Андрія.

Маріуполь_3

Змагання вийшли запеклими та веселими. І хоч за законами спортивного жанру переможець все ж таки був, діти й дорослі одноголосно вирішили, що в першому турнірі перемогла віра в Україну.

Маріуполь_4

Мені дуже приємно що ці змагання відбулись саме в рідній школі мого сина, – каже мама загиблого героя, Наталія Назаренко. – І ці змагання якраз в дусі мого Андрійка. Він був веселим, відкритим, щедрим. Дякую вам усім, що не забуваєте мого сина.

Маріуполь_2

Маріуполь_5

Маріуполь_7

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.