Люди Фото

У Франківську пікетують ОДА та вимагають повернути людям зарплати та пенсії

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Під облдержадміністрацією зібралося кілька десятків людей з Всеукраїнського об’єднання «Голос», представники профспілки станції швидкої допомоги Івано-Франківська та представники ГО «Галицька козацька січ». Люди вимагають від влади роз’яснень причин зростання тарифів, дати дозволи на автономне опалення та провести люстрацію

IMG_0184

«Одне з питань запровадження пільг. Для чого? – виступає голова ВО «Голос» Ростислав Гудзінський. – Нам потрібні пенсії і зарплати, які у нас вкрали. Хочемо зрозуміти чому нас такі ціни на газ, світло. Тому, що усіма енергетичними компаніями володіють олігархи, які перепродують державне тепло та електроенергію втридорога. Хочемо попросити наших депутатів, аби вони звернулися до Кабміну з вимогою, аби нам всім компенсували зарплату й пенсії, а не робили пільги».

IMG_0209

Друга вимога, за словами активіста – питання встановлення енергоопалення.

«Є гарний приклад в Ужгороді, – говорить Гудзінський. – Там міськрада прийняла рішення і люди ще у 2004 році перейшли на індивідуальне опалення. Всім пенсіонерам безкоштовно встановили котли. Чому ми маємо годувати олігархів? Чому коли були теплі дні наші батареї палали? Ми маємо самі контролювати свої витрати, якщо йдемо в Європу».

IMG_0185

Також активісти вимагали не продавати у нас російські товари та товари із зони проведення АТО і нарешті провести люстрація влади. Ці всі вимоги активісти передали депутатам обласної ради.

IMG_0208

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.