Люди Світ

2000 доларів за місце, файні кралі та зрада: франківці про нову поліцію

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

31 січня у Івано-Франківську розпочала роботу нова патрульна поліція. Іванофранківці у соцмережах жваво обговорюють цю подію – “Репортер” пропонує підбірку позитивних і не зовсім коментарів у бік нових копів.

12670570_1037192749636240_9193057421708425338_n

Дмитро Довзій:

Та вже вспливає інформація (правда/неправда???) 2000$ треба було заплатити і попадав туда… Сумно, не хочеться вірити!

Ростислав Терлецький:

Знаю одного з нових поліцейських, учасника АТО. То він за одну пропозицію дати за вступ гроші врізав би в морду. Так що не тиражуйте брехні! А говорять таке ті, кого не прийняли, бо ж треба якось себе вигородити…

Олександр Варунків:

Сьогодні в першій ночі бухаріків з Чорновола з цеглинки розганяли. Першиий раз за скільки років проживання там!!! Респект!

Ulana Didyk:

Я знаю людей з Києва, які пройшли і не платили. А конкретно за Франківськ, бо це велике село, знайомий пройшов всі 5 етапів (не пам’ятаю, чого його не взяли), але якась дівчина з групи сама призналась, що залатила гроші, щоб пройти. Сумніваюсь, що він брехав. Не всі там чесно попадають.

Mladesya Brynska:

Ну от і я не пройшла. Причин не назвали…питали, чого така розумна, а в патрульні подаюсь…

Valera Tkachuk:

Це не парад, а лиш кредит довіри. Але відбір має бути більш професійний та й підготовка більш серйозна…

Володимир Хром’як:

Велика кількість людей зі сподіваннями і надією прийшли подивитися на це дійство. Всі вже зачекалися порядку, не секрет що нахабність багатьох “мажорів на крутих тачках” вже зашкалює…

Viktor Struchkov:

Як “папіки” скажуть робити, так і будуть. Панове, першою реформою мала бути суддівська, все решта потім. Україна перетворилась в анклав хаосу, безкарності та грабунків. Всі розумні тікають з країни, натомість залишаються або патріоти, або кому нема куди дітись.

Инна Дроздова:

Нехай щастить у нелегких буднях! Ми віримо у вас! Мужності та мудрих рішень! Не забувайте головного, чому вас вчили: людяності!

Виктор Федченко:

Мм, стоїш ти такий бухущий бик, бикуєш, тут до тебе сексуальні тендітні поліціянтки підвалюють, щоб затримати… і…. емм. Я навіть жарт не можу закінчити. Що вони зроблять, с***ки покажуть? “Прайдітє с намі ммм”.

Zarvanskyi Oleksandr:

В мене знайомий вчиться на права зараз, говорив, що в них там в групі прийшла вчитись дівчина, 21 рік, попала в патрульну поліцію. Трохи походила на курси, і говорить викладачу: “Чи можна, щоб я не ходила на курси?” Він їй сказав: “А нащо ти сюди прийшла? Та як хочеш, але гроші тобі ніхто не поверне”. Ну і за два тижні вона прийшла з правами хвалитись, всі і інструктор були в шоці… А в мене беруться сумніви, чи така правильна ця нова поліція?

Igor Kryvenko:

Для мене показником їх роботи буде зменшення кількості авторагулів на вулицях міста.

Світлана Бойко:

Що я думаю про патрульну поліцію? Сьогодні дізналася, про те, що у числі наших франківських копів взяли, м’яко кажучи, морального урода. Цікаво, як таке нещастя може бути стражем порядку?? В людини дитині 8 років. Коли дитині було два, нагло вигнав з дому жінку з малою (довший час сидів у неї та її батька на шиї, за їх рахунок зробив у хаті ремонти, які не робилися з часів союзу), не віддав жодної речі, які куплялися не за його гроші, аліментів не платив, дитиною не цікавиться зовсім, навіть на день народження не дзвонить! У свої 26-28 років водився з неповнолітньою школяркою, за рахунок неї ходив до кіна і ресторану! До армії не йшов, бо мати не пустила! Як він потрапив у поліцію? кого ви туди набираєте? Це ж моральний урод!

Марія Олешина:

Старих ментів треба люструвати і на смітник відправити!

Євген Костенко:

Якого х… Деканоїдзе у Івано-Франківську говорить кацапською мовою?! Навіть мужик з камерою обурився! Та ще й до дітей з кацапською мовою пристає. А дівчина така наївна. Корупцію побороти. Хочеш корупцію побороти? Їдь в Київ, заарештуй Порошенка, Яценюка, Авакова та інших п***сів з Кабміну. Заарештуй 80% особового складу Верховної ЗРади.Оце боротьба з корупцією! Головний розсадник корупції – в Києві!

Ylyana Korsak:

Дуже приємно, що наша поліція нас береже. І зараз, прогулюючись, здивувалися, як активно працюють. Навіть не помічаючи громадян на пішохідних переходах. Для першого разу номер машини писати не буду.

Стас Приходько:

Зимой в летних фуражках))))) Как было д*бильное руководство, так оно и осталось))))

Андрій Васильович:

Скоро ми побачим клоунів на наших вулицях. Скоро будуть селфі, пафос і ЗАКОННІСТь. За час навчання копів спілкувався з багатьма мудрішими за мене людьми, перечитував різні статті, дивився відео в неті щодо нової поліції. Висновок один – толку не буде, тому, що: 1. у нас законодавство не є досконале, 2. навіть якщо і новий коп захоче щось змінити, то йому не дадуть працівники переіменованої міліції в поліцію, котрі працюють по накатаній десятиліттями схемі, 3. всю рекламу копам робили лиш державні канали, а реальні громадяни з них гонять і пруться. Не будем загадувати наперед поки що… Ждем ржак. Адже щоб законно оформити правопорушення потрібно не мало не багато два свідки в момент порушення, або фотофіксація на сертифікований прилад із чітким зображенням правопорушника. А ще поки заповнять протокол (допускаєм, що до цього таки дійде) то напевне вечір настане, бо за 2 місяці вони (колишні бармени, кухарки, перукарки, які раптом виявили бажання служити народові) досконало вивчити могли кодекси і статути. ЧЕКАЄМ.

Андрій Тримбалюк:

Я не побачив жодного знайомого обличчя. Хоча пересікався не з однією сотнею людей на всіх етапах відбору. Але зато побачив особи з колишніх.

Тарас Гладенький:

Шкода, що наївні пішли туди працювати, вони будуть прагнути робити все, що від них вимагається, а вища керівницька корумпована утварь буде їх згодом використовувати. Такий досвід тягнеться здавна!!!

Богдан Слободян:

Одного разу був неприємний інцидент (ми потерпілі), і спілкувались з копами. Склалось враження, що вони дійсно зацікавлені подією, що було дивно і незвично. Але після того, як колегу доставили у відділок до мєнтів, то почалось “та шо ти мене лічиш, звідки в тебе такі гроші, ти хто такий”. Всі старання копів обрубали мусора, по іншому їх не назвеш.

Назар Левицький:

Особисто я радий за нову команду, оскільки багато особисто мені знайомих і хороших, порядних людей пройшло відбір.

Ігор Ксендзюк:

Чому на куртках немає шевронів і написів? У плетених шапках і у цих ” обладунках” їх поза автомобілем і не розпізнати….

Oleh Loza:

Як місто спало, так і буде спати. Ефект від шалених грошових витрат – нульовий, окрім збагачення Авакова і йому подібних. А також погіршення кримінальної ситуації за рахунок звільнених старих міліціонерів.

Марія Гаврилюк:

Найбільше мені сподобався дядько, який назвав Яценюка ужасом)

Ivan Pelypyschak:

Сьогодні бачив у дії, вірніше у бездіяльності – стояли в центрі і ходили по дорозі від автівки до автівки. Підійшли до одного авто, звідки я почув запитання: “А ти хто?” Нє, реально схожі на наріків, особливо форма така пацанська… Із цими шапками ще тас-сяк, але то парадка… Ну хто бачив, той оцінив…

Эл Merc:

Есть вероятность что хоть эти не постили про слава беркуту и кровавую хунту.

Надія Витвицька:

Ще непогано було б якби до причастия пішли та до сповіді. Невже нікому в голову не прийшло?

Ігор Соловей:

Побажання одне, якщо не хочете стати знову мєнтами, станьте спершу поліцаями для декого з нас, а з часом поліцейськими.

Алекс Уберсон:

Файні там кралі.

Voldmar Yablon:

Не по зовнішності треба судити… Принаймні вони готові спробувати змінити щось.

Nataly Voichyshyn:

Ми надіємось, що зробите трохи правдивий порядок у місті та Україні.

Наталія Триняк:

Ну так – для наглядності аби вас потішити взяли пару штук з народу простаків (аби було з ким селфі робити)…. а хто залишився на керівних посадах?? Колоду перетасували і при цьому ще й добряче збрили! Ні? Не чули? Не знаєте? Чи не хочете знати?

Nick Morgun:

У добрий путь, друзі! Бережи вас Господь!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.