Люди

У Галицькому районі рятувальники шукали 91-річного рогатинця, а в Коломії чоловік зірвався з даху

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Чоловік пішов з дому в бік лісового масиву з села Юнашків до села Куропатники Галицького району.

Дідуся шукали 33 рятувальники та три собаки. Зниклий самостійно вийшов з лісу в районі с. Озеряни Галицького району. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

16 квітня близько 21:00 91-річний мешканець села Юнашків Рогатинського р-ну пішов з дому в бік лісового масиву з села Юнашків до села Куропатники Галицького району та не повернувся. Для пошукових робіт о 09:20 залучено 33 рятувальники та три собаки – чотирьох івано-франківських рятувальників та четверо кінологів і три собаки, 12 рятувальників Рогатинського районного відділення та 13 рятувальників Галицького відділення.

Також пошуки проводили родичі та місцеве населення, залучено 5 працівників Бурштинського
лісового господарства Галицького Національного природного парку. О 10.44 за повідомленням родичів,
зниклий самостійно вийшов з лісу в районі с. Озеряни Галицького району. Стан задовільний.

Також 17 квітня в Коломиї по вул. Валова  чоловік зірвався з крівлі триповерхового житлового будинку та впав на крівлю першого поверху прибудови. Нещасний випадок трапився за невідомих причин.  Працівники пожежно-
рятувальної служби Коломиї та швидкої допомоги перенесли потерпілого до автомобіля швидкої допомоги.  Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення Коломийської лікарні.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.