Люди Світ Фото

У Франківську небайдужі протестують проти цирку з тваринами (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Акцію протесту влаштували перед пересувним цирком, який саме в ці дні гастролює в Івано-Франківську.

Протестувальники зібралися біля ТЦ «Арсен», де стоїть цирк «Європа». Закликаючи франківців не бути байдужими, ініціатори акції зазначали, що цирк можна знайти в мікрорайоні просто прямуючи на їдкий запах.

«Штука в чому – там стоїть цирк “Європа”, який у своїй прогрмі використовує тварин: слона, левів, зебр і верблюдів. Тварини мучаться – слона миють на автомийці, а левам охолоджують зі шланга асфальт, на якому вони лежать. Навколо стоїть жахливий запах. А клітки з тоненької сітки, як на мене, не захистять перехожих, якщо тварини захочуть втекти. Більше того – у неділю левиця уже напала на дресирувальника», – розповів у соцмережі Михайло Джогола.

Акцію влаштували, щоби продемонструвати мешканцям міста, в яких умовах утримуються звірі, і нагадати про електронну петицію.

Петиція про заборону на території Івано-Франківська мандрівних цирків, які використовують тварин, за 2 дні набрала 250 підписів.

«Приємно бачити свідомих людей. Далі буде. Акція «За цирк без тварин». Пам’ятайте, що дикі тварини – не іграшка», – прокоментувала учасниця акції Олена Біла.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.