Культура

Унікальні кадри та багато бекстейджу. У Франківську розкажуть, як знімали фільм «Довбуш»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 5 квітня, о 19:00 у франківському драмтеатрі відбудеться інтерактивне шоу і зустріч із командою фільму «Довбуш».

Про це йшлося на пресконференції у понеділок, 1 квітня, пише «Репортер».

ДовбушНа події покажуть документальний матеріал зі знімального майданчика та розкажуть історію створення фільму.

Дуже багато людей хоче знати, як цей фільм був зроблений, як він знімався, – говорить головний режисер фільму Олесь Санін. – Є багато запитань, тож ми вирішили показати на екрані, як знімався «Довбуш», і запитати в глядачів, що вони хочуть знати про цей фільм та акторів. Їхні запитання увійдуть в майбутній фільм «Як знімали фільм «Довбуш».

Перед зустріччю у фоє театру можна буде переглянути персонажні постери фільму, світлини зі знімального майданчика, ескізи костюмів до фільму.

Україна змінилася. Все, що було до повномасштабного вторгнення, зараз здається недійсним. І я хочу в цьому спілкуванні з глядачем зрозуміти своє наступне кіно. Мені потрібне живе спілкування, аби зрозуміти запит глядача, – каже Олесь Санін.

За його словами, багато подій відбувалося поза знімальним майданчиком, їх фіксувала окрема журналістська команда. Тож під час шоу глядачі дізнаються, як Олесь Санін зустрів ведмедя на Драгобраті, як місцеві жінки ховали корів, бо думали, що мольфар справжній, та в кого приймали пологи члени творчої групи.

«Кіно виходить до людей і стає виставою», – саме такими словами охарактеризував майбутню подію Олексій Гнатковський, який зіграв роль брата Олекси – Івана Довбуша. Каже, глядачу буде дуже цікаво, бо покажуть кадри, які не увійшли в фільм і багато бекстейджу.

Це дуже багато різного матеріалу, з якого можна зробити серіал, – розповідає Гнатковський. – Я не думаю, що буде ще одна можливість побачити ці кадри. Це унікальна нагода і той, хто прийде на це шоу, буде щасливчиком.

Прибуток з кожного квитка цієї зустрічі піде на підтримку ЗСУ.

Авторка: Ірина Гаврилюк

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.