Культура

У Франківську з великим концертом виступить Хор імені Верьовки (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Колектив, відомий у найдальших куточках світу. Творча формація, яка вже десятки років знайомить світ з українським музичним спадком. 4 грудня в Івано-Франківську, на сцені драмтеатру, виступить легендарний Хор імені Григорія Верьовки. Початок концерту о 19:00, повідомляє Репортер.

Колектив готує спеціальну програму. Вона складатиметься із творів, більшість з яких франківці ще не чули. Це українські пісні, танці, оркестрові номери.

Ми повинні підтримувати один одного у цей важкий час, в тому числі й хорове мистецтво, – каже директор-розпорядник колективу Ігор Курилів. – Адже війна тимчасова, вона закінчиться перемогою, а культура має жити. Нам дуже потрібна допомога слухачів, глядачів, яким ми щиро вдячні. Адже ми працюємо для людей і в цьому наша місія.

Хор імені Верьовки зараз активно тримає культурний фронт України. Виступають з благодійними концертами у різних країнах Європи та українських містах.

Збирають кошти для відновлення пошкоджених росіянами культурних пам’яток, серед яких Музеї Сковороди, Маріупольський драмтеатр, Харківські опера та філармонії, храми тощо, а також на лікування та реабілітацію наших захисників.

Крім того, хор виступає для дітей, які через війну втратили батьків. На всі ці благодійні ініціативи колектив перераховує виручені з концертів кошти.

Саме на таку подію запрошують і франківців. Частина коштів з концерту у Франківську також буде передана ЗСУ.

Квитки тут: https://concert.ua/uk/booking/hor-im-g-g-verovki-ivano-frankivsk/

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.