Культура

Тюльпановий рай

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Сьогодні придбати квіти легко – флористичні магазини в крокової доступності. Але ваша обраниця, без сумніву, гідна вишуканого букета, що підкреслить її шарм, індивідуальність.

Хоча тюльпани – весняні квіти, які завоювали величезну популярність за рахунок своєї яскравості і витонченості, сучасні технологи дозволяють вирощувати їх цілий рік. Тому купити букети з тюльпанів  можливо завжди не зважаючи на пору року.

Опис, різновиди та догляд за букетом легко дізнатися за наступними його характеристиками:

  • на стеблі є тільки один бутон;
  • квітка складається з 6 пелюсток;
  • майже завжди він має бокаловидну форму;
  • висота квітконоса варіюється між 15 і 30 см.

Тюльпани розрізняються по забарвленню. Вони бувають білими, жовтими, рожевими, фіолетовими і навіть чорними. Іноді в продажу зустрічаються незвичайні двоколірні букети.

У каталозі представлені букети з кращих сортів тюльпанів, які зберігають стійкість протягом тижня і більше. Щоб продовжити їм життя, досить скористатися спеціальним квітковим добривом (хрізалом).

Особливості дарування

Тюльпан – символ щастя, закоханості, сімейного благополуччя. Великий букет прийнято дарувати коханій жінці на знак захоплення.

Букет із цих квітів стане хорошим подарунком на день народження, ювілей, весілля, річницю. Їх підносять жінкам-родичам, викладачкам, знайомим і подругам, а от для чоловіка такий презент вважається недоречним.

Пучок з тюльпанів в рожевій гаммі розповість їй про те, що вона єдина і неповторна, прекрасна і ніжна, як ці квіти. Такий букет – справжній тренд мистецтва флористики. Сьогодні йдуть в минуле химерні композиції з численними елементами декору. Природність форми композиції, трішки розпущені квіти, гармонійні колірні поєднання – такі модні тенденції, яким наш букет повністю відповідає.

Композиція, перев’язана атласною стрічкою, може стати романтичним сюрпризом або доповнити інші презенти. У будь-якому випадку, її одержувач зрозуміє, з якою любов’ю був обраний букет, відчує свою винятковість.

Недорого замовити тюльпани з доставкою

На нашому сайті ви можете оформити замовлення і отримати від цього такі вигоди:

  • Допомога у виборі кольорів. Наші консультанти підберуть для вас те, що точно сподобається одержувачу.
  • Економію. Ми регулярно влаштовуємо акції і знижуємо ціни.
  • Гарний сервіс. В обумовлений час букет буде доставлений за потрібною вам адресою.

Тюльпан – квітка оптимізму і посмішок. Після доставки ви негайно отримаєте повідомлення. Такий букет можна подарувати  в святковий день і в знак подяки, з приводу і без нього. Запрошуємо зробити ваш вибір, щоб негайно порадувати своїх рідних!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.