Культура

«Трансформація української національної ідеї» з автографом автора

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Що таке національна ідея? Для чого вона потрібна нації? Що необхідно Україні для того, щоб стати розвиненою державою? Чому країна з великим потенціалом опинилася на межі між другим і третім світом? Відповіді на ці та інші питання шукають багато свідомих українців, яким не байдужа доля країни та земляків. І вони знайдені! Книга «Трансформація української національної ідеї» допоможе зрозуміти, чому Україна не увійшла до списку успішних держав та що потрібно для того, щоб зайняти одне з чільних місць.

Трансформація української національної ідеї

Про книгу «Трансформація української національної ідеї»

Книга являє собою збірку статей 30 українських знаних експертів з різних тем – політологів, істориків, культурологів, філософів, економічних аналітиків. Як зазначив сам упорядник видання, книгу створювали ті, хто досліджує минуле, аналізує сучасне та зазирає в майбутнє. Проаналізувавши українську історію, досвід передових держав, автори на понад 450 сторінках зібрали ґрунтовні відповіді на питання про те, які три етапи розвитку мала «українська ідея», через що та на якому вона пригальмувала, що потрібно зробити, щоб «українська ідея» знову стала «українською мрією». Завдяки збірці ви також дізнаєтеся, чому після розпаду СРСР Україна, маючи найбільший потенціал для розвитку серед пострадянських республік, перебуваючи на одному економічному рівні з Польщею, опинилася на дні серед європейських країн. Окрім виявлення та аналізу причин, є й відповіді, як цьому зарадити.

Упорядником видання став Олесь Доній – український телеведучий, журналіст, політик, громадський і культурний діяч.

Книга буде цікавою для широкого кола читачів, особливо для тих, хто цікавиться суспільно-політичними процесами на теренах нашої країни та її історією. Збірка допоможе розібратися в українських цінностях та підготуватися до їхнього оновлення.

Де купити книгу

Придбати збірку «Трансформація української національної ідеї» можна в онлайн-магазині shop.skrypin.ua. Купуючи книгу на цьому сайті, ви:

  • отримуєте «Трансформацію української національної ідеї» з персональним автографом від її упорядника;
  • підтримаєте український незалежний медіапроєкт skrypin.ua.

Збірка має тверду обкладинку. Вартість «Трансформації української національної ідеї» становить 450 гривень.

В онлайн-магазині shop.skrypin.ua є й інші книги українських письменників, розмаїття мерчу проєкту skrypin.ua (одяг, чашки, магніти, блокноти, стікери), картини засновника медіа Романа Скрипіна тощо. Кожна ваша покупка в онлайн-магазині є донатом для розвитку проєкту skrypin.ua.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.