Культура

Світові хіти у живому виконанні. У Франківську виступить НАОНІ оркестра

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Рок-хіти, саундтреки, які кожен впізнає з перших нот, у майстерному виконанні понад 40 народних музичних інструментів. Це саме той заряд енергії, якого зараз потребує, напевно, зараз кожен. У Франківському драмтеатрі 13 листопада виступить відомий національний мистецький колектив України – НАОНІ оркестра. Концерт почнеться о 19:30, пише Репортер.

НАОНІ оркестра новини Івано-Франківська

Хіти The Beatles, Deep Purple, ABBA, Metallica, Океан Ельзи, Скрябіна, а також саундтреки зі світових кіношедеврів у живому виконанні оркестру навряд залишать когось байдужим.

Ми вже надзвичайно скучили за слухачами та сценою і дуже прагнемо зустрічі з франківцями, – каже художній керівник, диригент оркестру Віктор Гуцал. – Вважаю, що зараз ми усі повинні жити повним життям, водночас не забуваючи, що є складнощі й випробування. Але життя продовжується, і без духовної складової ми не зможемо вижити. Ми повинні радіти тому, що маємо, і знати, що ніколи не загине наша культура та все, що так відважно захищають наші славні воїни!

За його словами, перш за все, оркестр виконає світові хіти, але разом з ними й українські. Адже наша музика уже також у певній мірі стала світовими хітами. Обіцяють цікаву різноманітну програму.

Слухачі отримають масу задоволення. У цьому я впевнений! – додає Віктор Гуцал.

Отже, 13 листопада, драмтеатр, 19.30 – приходьте.

Квитки є за посиланням: https://kasa.in.ua/ua/ivano-frankivsk/concert/naoni-2022-03-07 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.