Афіша Культура Світ

Шанси зросли: букмекери прогнозують перемогу Kalush Orchestra на Євробаченні

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Ще задовго до Євробачення букмекери почали прогнозувати, хто виграє у пісенному шоу. Якщо спочатку лідерську позицію знову займали італійці, то зараз перше місце вже 2 місяці втримує Україна.

Нас представлятиме гурт Kalush Orchestra, пише Репортер з посиланням на 24 канал.

Вже всі країни-учасниці Євробачення оголосили своїх представників. Україну спочатку повинна була представляти Alina Pash, якій пророкували друге місце на конкурсі, але після скандалу з поїздками у Крим та Росію її замінили на гурт Kalush Orchestra. Вони виступатимуть з піснею “Стефанія”. З початком російсько-української війни 24 лютого наші шанси на перше місце різко “стрибнули” вгору.

Після підривної перемоги італійського гурту Måneskin з піснею “Zitti e buoni” букмекери вірять, що у цьому році перемогу отримає Україна. Спочатку нам пророкували 34% перемоги, але чим ближче до самого конкурсу, тим ставки ростуть – зараз держава має 43% шансів перемогти на Євробачення-2022.

Друге місце можуть отримати італійці – країну представлятиме чоловічий дует виконавців Mahmood&BLANCO з піснею “Brividi”. Третє місце наразі закріплене за Швецією – від них виступатиме Корнелія Джейкобс із піснею “Hold Me Closer”.

У п’ятірку фіналістів також можуть увійти Велика Британія та Іспанія. Топову десятку країн доповнили Греція, Польща, Норвегія, Нідерланди та Франція. Після перших репетицій Австралія поступилась десятим місцем Франції та розмістилась на 12 місці. Загалом у конкурсі візьме участь 40 країн. Останнє місце у букмекерській таблиці прогнозують Північній Македонії. Через війну в Україні росію усунули від конкурсу у 2022 році.

Нагадаємо, що 66-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2022 відбудеться в італійському місті Турин на олімпійській арені PalaOlimpico. Традиційно відбудуться два півфінали і один фінал, після якого фани дізнаються, хто переміг у конкурсі.

Дати Євробачення-2022:

  • Перший півфінал – 10 травня;
  • Другий півфінал – 12 травня;
  • Фінал – 14 травня.

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.