Культура

Номер 2. Настя Димид співатиме у фіналі відбору на дитяче Євробачення

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 31 серпня, на телеканалі Суспільне Культура відбулося жеребкування фіналу Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023. Музична продюсерка Світлана Тарабарова оголосила назви пісень учасників і дату фіналу — 1 жовтня. У фіналі візьмуть участь п’ять конкурсантів. Співачка з Прикарпаття Настя Димид виступить другою.

Фінал відбудеться у форматі онлайн-концерту. Як і в попередні роки, переможця Нацвідбору визначать за результатами голосування журі та глядачів.

Склад журі оберуть українці шляхом онлайн-голосування.

Список кандидатів та дати голосування буде повідомлено згодом.

Читайте: Дівчинка з Гошева увійшла у фінал Національного відбору на Дитяче Євробачення-2023

За результатами жеребкування, фінал Національного відбору на Дитяче Євробачення-2023 відкриє 14-річна POLINA BABIY з Одеси. Дівчина виступить з авторською піснею «Universe».

Другою на сцену вийде дев’ятирічна Анастасія Димид родом із села Гошів Івано-Франківської області. Настя виконає пісню «Квітка», написану Світланою Тарабаровою.

Третьою на сцену підніметься 12-річна Анастасія Бєлібова з Южноукраїнська Миколаївської області. Вона співатиме свою пісню «Сильна».

Четвертим виступить 12-річний Денис Грищук із Нововолинська. У фіналі Нацвідбору юний співак виконає пісню «Dance», написану Світланою Тарабаровою.

Завершальним стане виступ гурту 3ʼbeauties з піснею «Power of Love». Цю пісню також написала Тарабарова. 13-річна Анна Ткач, 12-річна Владислава Волинець та 13-річна Олександра Коровицька – усі родом із Луцька.

Нагадаємо, що Національний відбір на Дитяче Євробачення-2023 проходить під гаслом «Мрій сміливо!». Цьогоріч Суспільне спростило умови участі у відборі, щоб зробити його доступнішим для юних виконавців: наявність авторської пісні не була обовʼязковою умовою участі.

21-й Дитячий пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 16 країн-учасників, пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться 26 листопада у Ніцці.

Минулого року представниця України Злата Дзюнька посіла 9 місце. Україна бере участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення з 2006 року. Відтоді Україна один раз перемагала (Анастасія Петрик з піснею «Небо» у 2012 році) та двічі посідала друге місце (у 2008 та 2013 роках).

Суспільне Культура та Радіо Промінь — офіційні медіапартнери Євробачення.

Фото: Олег Переверзєв, Анастасія Мантач

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.