Культура

На сцені — віртуози

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 10 листопада, мистецька агенція «Карпати» презентуватиме проект «Перлини світового музичного мистецтва». У приміщенні актової зали Центру підвищення кваліфікації держслужбовців (Незалежності, 46) виступлять піаніст Олег Полянський і скрипаль Ерік Шуман. У програмі концерту — твори Шуберта, Брамса, Бетховена, Стравінського.

Олег Полянський — лауреат міжнародних конкурсів у Токіо, Монреалі, Марселі, Москві. Піаніст був учасником фестивалів у Франції, Німеччині, Португалії, давав сольні концерти в Токіо, в залі Верді у Мілані. У 2003 році на фестивалі класичної музики в Рурі піаніст виступив з унікальним сольним концертом, занесеним в Книгу рекордів Гіннесса. Цікаво, що концерт відбувався у вугільній шахті на глибині 1012 метрів.

Щодо Еріка Шумана, то його творча біографія також насичена участю у найрізноманітніших концертах, виступах з найвідомішими світовими оркестрами, співпрацею із маститими диригентами. Скрипаль покорив Європу, Азію, США, виступав із Віденським та Цюріхським оркестрами, з Національним оркестром Франції, Варшавським симфонічним, Чиказьким. Усі, хто завітає 10 листопада на концерт «Перлини світового музичного мистецтва», зможуть побачити та почути скрипку Страдіварі, на якій грає Ерік Шуман.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.