Культура

На Netflix вийде серіал про перші дні вторгнення – у ролях Роман Луцький

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 1 листопада серіал «Перші дні» (Those Who Stayed) можна буде подивитись на стрімінгу Netflix в Україні та у Європі. Автори сюжетів серіалу надихались історіями містян, які залишалися у столиці в лютому-березні 2022 року. Серед акторів, що знялися у серіалі, франківець Роман Луцький.

Кожен епізод — це художній мініфільм, заснований на реальних подіях, і герої також мають реальних прототипів. Усіх їх звістка про напад застала зненацька, розділивши життя на «до» та «після».

Безхатько допомагав місцевій бригаді ТрО нищити окупантів, навіть не маючи документів. Легенда української естради Андрій Данилко став натхненням та прикладом незламності для мільйонів. Ольга, двоє її дітей і чоловік через війну змушені жити в одній кімнаті з її колишнім чоловіком. Макс, невдаха-доглядач приватного зоопарку, понад усе хотів би, щоб його не чіпали, проте закінчує тим, що намагається зберегти життя тваринам. Німець Клаус приїздить евакуювати свою дівчину із Києва та опиняється у небезпечному волонтерському квесті у Київській області. Хлопчик Єгор у своїй уяві збиває ракети, як злих пташок, що летять на лікарню, де працює його мама.

У ролях: Тарас Цимбалюк, Катерина Варченко, Роман Луцький, Агнія Лодкіна, Кіра Семененко, Оксана Жданова, Антоніна Хижняк, Олександр Ладика, Лілія Цвєлікова, Олександр Рудинський, Вячеслав Бабенков, Марія Стопник, Фабіан Маннель, В’ячеслав Довженко, Віктор Жданов, Ярослав Безкоровайний, Михайло Корженівський

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.