Культура

Книжкові плани на час карантину

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Читаючи дійсно хорошу книгу, не має значення, довгоочікувана це новинка, або улюблена історія зі знайомою обкладинкою, кожен з нас занурюється в стрімкий вир героїв і подій, переживаючи духовні вознесіння і різкі сюрпризи долі разом з головними героями. Ми підготували фірмову добірку гострої і різноманітної літератури, яка розбавить ваш день приємними емоціями під час карантину.

Кращі класичні прози

Класичні книги складно перераховувати, якщо не приділити увагу геніальному російському і американському письменнику і поету Володимиру Набокову, чиє мистецтво пам’яті і тендітна межа слова подарували світу відверті твори, на сторінках яких теплий бриз любові і душевних пошуків контрастує з багатогранністю смислів описаних автором часів.

Книга «Володимир Набоков. Мале зібрання творів »- стане вашою відправною точкою для знайомства з творчістю славетного автора, адже саме під її масивною обкладинкою, романи« Лоліта »,« Захист Лужина »і« Запрошення на страту» гармонійно вишикувалися в очікуванні прочитання, ваблячи читача неповторною глибиною слова і варіативністю порушених автором тем.

Купити класичну літературу завжди можна в мережі магазинів Книгарня «Є», адже ми з радістю допоможемо знайти саме ту особливу книгу, яка подарує приємні емоції.

Класичні пригоди юного Філіпа Форстера, знаменитого героя книги «Морське вовченя» – підкорили тисячі сердець різного віку у всьому світі, змушуючи стискатися серця при плаванні через всю Атлантику в корабельному трюмі, куди його занесла тяга до далеких мандрів! Мужність і спритність, незвідані землі і жага подорожей на сторінках твору тонко межують з переживаннями і тугою, надихаюча історія про силу волі, здатної перемагати будь-які життєві хвилі.

Сучасна проза для підлітків здатна надихати і занурювати читача в атмосферу таємниць і пригод, але погодьтеся, коли епічні сцени і науково-фантастичні загадки з вами розділяють герої з улюбленого не тільки підліткам, але і тисячам дорослих по всьому світу серіалу, історія здатна прийняти несподіваний, повний здогадок і таємниць оборот.

Новинка «Stranger Things. Дуже дивні справи. Підозри »- це не тільки історія, що відкриває таємниці гучного на весь світ серіалу, що вже став класикою серед тінейджерів, а й фантастична історія, де засекречені, похмурі експерименти сплелися з унікальними подробицями, приправлені колоритним духом початку 70-х.

За яскравою, привабливою обкладинкою, нас чекають відповіді на несподівані запитання: хто вони, батьки Одинадцять, загадкової дівчини, доля і здатності якої розбурхують всіх фанатів серіалу?

Купити книги фентезі в Україні можна в нашому інтернет-магазині не тільки швидко і за приємними цінами, але що важливо сьогодні – ще й безпечно, вибравши безконтактну доставку кур’єром.

Для Корвіна, героя захоплюючої книги «Хроніки Амбера. Дев’ять принців Амбера» спогади про себе така ж таємниця, як і магія, яка настільки щільно поглинає його. Прийшовши до тями в лікарні, Корвін по піщинках збирає інформацію про своє минуле від таємничих людей, що немов зійшли з готичних повістей, які називають себе його родичами. Уже з перших сторінок динамічний сюжет змушує читача слідувати потоку найцікавіших розв’язок і непередбачуваних поворотів: суперництво за владу в загадкове королівство Амбер, а так само містичні вороги і унікальна колода карт змусять Корвіна, подібно детективу, відновити свій зв’язок із загадковим королівством, зібравши всю спритність і сміливість для подолання фантастичних подій!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.