Культура

Художній бунт у власних картинах презентувала коломиянка Ніка Остяк (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Авторський спосіб створення облич рухами ліній та співвідношенням кольорів презентувала художниця з Коломиї Ніка Остяк. Відкриття виставки відбулося в Івано-Франківську, в Підземному Переході Ваґабундо.

Художниця Ніка Остяк розповідає, що портрет не обов’язково повинен бути академічним. Свої роботи характеризує як творчий бунт, адже малює свої персонажі, ігноруючи правила образотворчого мистецтва та його технічні деталі, пише Суспільне.

“Я можу малювати, як правильно, як потребував цього коледж. Але я не забувала про те, що я хочу малювати. Я робила свої малюнки. Відповідно через деякий час набралася певна кількість картин”, – каже авторка картин.

У своїх роботах художниця показала життєві сезони, емоційні настрої, танці й обійми. Цим вона і вразила відвідувача виставки Максима Грималюка.

“На виставках я буваю нечасто, але це вже, мабуть, п’ята чи шоста виставка, яку я відвідую. Я дуже задоволений роботами. У них проглядаються почуття, з якими вони зроблені. Загалом все дуже вродливо, подобається”.

Детальніше у відеосюжеті

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.